събота, 19 април
Диети и запек
Диета при проблеми

Диети и запек

1

Всеки от нас в даден момент от живота си е страдал от запек. Запекът е неприятно и дори болезнено явление за някои хора. Това какво ядете и пиете играе важна роля в здравето на храносмилателната система.

1

Запек

Запек - Обзор на текстовете за Запек. Научете онова, което искате да знаете относно Запек. Прегледай най-четените статии, класации и заръки по темата Запек.
Запек - Проблеми с храносмиланетоХранене при проблеми

Проблеми с храносмилането

15.05.20130

Ето резюме на осемте най-нови медицински причини, които могат да подскажат за общи стомашно-чревни и храносмилателни проблеми.

Запек - Храни за разхлабванеХранене при проблеми

Храни за разхлабване

05.04.20131

Разхлабващи храни са различните видове олио и млечните храни. Наблягайте на червеното цвекло, кайсиите, сливите, сушените сиви сливи, пъпеша, смокините.

Запек - Хранителен режим при хемороидиДиета при проблеми

Хранителен режим при хемороиди

05.02.20130

Храненето трябва да бъде редовно, поне по 4-5 пъти дневно, ако е възможно – по едно и също време. Почти задължително е да се изключат спиртните напитки, силно пикантните и пушени храни.

Запек - 7 правила за лекота в коремаКулинарни Съвети

7 правила за лекота в корема

25.01.20130

Ако изведнъж от обилното и тежко зимно хранене преминем на коричка лимон и добри мисли рискуваме да се разболеем. Тези правила са повече начин да изчистим токсините от себе си и да успеем постепенно да преминем на режим плодове и салати.

Запек - Правилните храни при лениви черваДиета при проблеми

Правилните храни при лениви черва

26.12.20120

Много хора се оплакват от явлението лениви черва, или- запек. Процентът на жените винаги е по- голям. Хроничният запек, причинител на ленивостта на червата, е резултат от неправилно хранене и води до разстройване нормалния начин на живот и настроението на

Запек - Диета за прочистване на дебелото червоДиети

Диета за прочистване на дебелото черво

04.12.20121

Решили сте, че е време да прочистите дебелото си черво и да подобрите цялостното си здраве и добър тонус, което адмирираме. Има доста варианти за пречистване на дебелото черво, когато става въпрос за диети.

Запек - Храни с разхлабително действиеХранене при проблеми

Храни с разхлабително действие

22.11.20120

Често ли ви се случва да страдате от запек? Ако е така е задължително да вземете активни мерки за решаването на този проблем.

Запек - Храни, които запичатХранене при проблеми

Храни, които запичат

04.11.20120

Един от най-добрите начини за предотвратяване на запек или за намиране на облекчение при запек е като се избягват храните, които го предизвикват. Ето списък на някои от запичащите храни.

Запек - Разхлабващи и запичащи храниКое за какво е полезно

Разхлабващи и запичащи храни

29.10.20123

Проблемите с отделителната система са често срещани и бихме могли да ги избегнем без употребата на каквито и да било медикаменти - само като похапваме правилните храни за конкретното състояние.

Какво другите търсят

Теми и препоръки касаещи Запек. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове на тема Запек. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Запек. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Запек. Запек, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.