неделя, 29 май
Да излекуваме запека с ябълки!
Хранене при проблеми

Да излекуваме запека с ябълки!

0

Неразтворимите фибри имат функцията да пречистят червата чисто механично, а разтворимите фибри в ябълките увеличават водното съдържание в дебелото черво и по този начин се намалява рискът от запек.

1

Запек

Обзор на текстовете за Запек. Научете онова, което искате да знаете. Прегледай най-четените статии, класации и заръки по темата Запек.
 • Запек - Дебнат ви запек и депресия, ако прекалявате с протеинитеКое за какво е полезно

  Дебнат ви запек и депресия, ако прекалявате с протеините

  25.11.20150

  Решението да се заменят въглехидратите с храни, които са богати на протеини, може да доведе до редица проблеми. Най-често това причинява нарушаване на функцията на бъбреците и нормалното функциониране на кръвоносните съдове.

 • Запек - Шепа грозде на ден гони мигрената и запекаКое за какво е полезно

  Шепа грозде на ден гони мигрената и запека

  25.08.20140

  Шепа грозде на ден е гаранция за доброто здраве. Гроздето гони мигрената, използва се за лечение на запек, подобрява храносмилането, гони умората, предотвратява катаракта.

 • Запек - Черешата - сладкият лекарКое за какво е полезно

  Черешата - сладкият лекар

  23.05.20140

  Черешите намалява опасността от сърдечни проблеми. В черешите се съдържа пектин, убиец на мазнините. Народната медицина и черешите. Черешите помагат при болести на черен дроб.

 • Запек - Диети и запекДиета при проблеми

  Диети и запек

  08.07.20131

  Всеки от нас в даден момент от живота си е страдал от запек. Запекът е неприятно и дори болезнено явление за някои хора. Това какво ядете и пиете играе важна роля в здравето на храносмилателната система.

 • Запек - Проблеми с храносмиланетоХранене при проблеми

  Проблеми с храносмилането

  15.05.20130

  Ето резюме на осемте най-нови медицински причини, които могат да подскажат за общи стомашно-чревни и храносмилателни проблеми.

 • Запек - Храни за разхлабванеХранене при проблеми

  Храни за разхлабване

  05.04.20131

  Разхлабващи храни са различните видове олио и млечните храни. Наблягайте на червеното цвекло, кайсиите, сливите, сушените сиви сливи, пъпеша, смокините.

 • Запек - Хранителен режим при хемороидиДиета при проблеми

  Хранителен режим при хемороиди

  05.02.20130

  Храненето трябва да бъде редовно, поне по 4-5 пъти дневно, ако е възможно – по едно и също време. Почти задължително е да се изключат спиртните напитки, силно пикантните и пушени храни.

 • Запек - 7 правила за лекота в коремаКулинарни Съвети

  7 правила за лекота в корема

  25.01.20130

  Ако изведнъж от обилното и тежко зимно хранене преминем на коричка лимон и добри мисли рискуваме да се разболеем. Тези правила са повече начин да изчистим токсините от себе си и да успеем постепенно да преминем на режим плодове и салати.

 • Запек - Правилните храни при лениви черваДиета при проблеми

  Правилните храни при лениви черва

  26.12.20120

  Много хора се оплакват от явлението лениви черва, или- запек. Процентът на жените винаги е по- голям. Хроничният запек, причинител на ленивостта на червата, е резултат от неправилно хранене и води до разстройване нормалния начин на живот и настроението на

 • Запек - Диета за прочистване на дебелото червоДиети

  Диета за прочистване на дебелото черво

  04.12.20121

  Решили сте, че е време да прочистите дебелото си черво и да подобрите цялостното си здраве и добър тонус, което адмирираме. Има доста варианти за пречистване на дебелото черво, когато става въпрос за диети.

 • Запек - Храни с разхлабително действиеХранене при проблеми

  Храни с разхлабително действие

  22.11.20120

  Често ли ви се случва да страдате от запек? Ако е така е задължително да вземете активни мерки за решаването на този проблем.

Избрани

Популярно по Темата

 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Теми и препоръки касаещи Запек. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Запек, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.