четвъртък, 24 април
Хранене по 5 пъти на ден бори затлъстяването
Кое за какво е полезно

Хранене по 5 пъти на ден бори затлъстяването

0

Финландски учени установиха, че ако се храните по 5 пъти на ден значително ще намалите риска от затлъстяване, дори ако сте генетично предразположени към него.

1

Метаболизъм

Метаболизъм - Списък на статиите касаещи Метаболизъм. Научете онова, което ви трябва за Метаболизъм. Разгледайте любимите статии, идеи и препоръки на тема Метаболизъм.
 • Метаболизъм - Как се хранят слабите хора?Хранене при проблеми

  Как се хранят слабите хора?

  16.07.20133

  Всеки от нас има поне по един такъв познат – супер слаб, похапващ двойни на нашите порции. Дали идеалното тегло е въпрос на метаболизъм или е генетично обусловено. А може би и двете.

 • Метаболизъм - Как да ускорим метаболизма?Диети

  Как да ускорим метаболизма?

  09.04.20131

  Увеличете мускулната си маса и избягвайте стресовите ситуации, за да накарате тялото си да изгаря по-бързо калориите. Яжте люто и пийте зелен чай, за да ускорите обмяната на веществата.

 • Метаболизъм - 10 възможни причини за рязко напълняванеДиети

  10 възможни причини за рязко напълняване

  27.03.20130

  Рязкото напълняване е сигнал за наличието на здравословен проблем. Когато страдате от наднормено тегло, причината за това е строго индивидуална за всеки. Често причината да пълнеем неусетно е много далеч от преяждането например.

 • Метаболизъм - Сокът от цвекло прави чудесаКое за какво е полезно

  Сокът от цвекло прави чудеса

  30.10.20123

  Сокът от цвекло прави организма много по-издържлив на физическо натоварване и може да бъде сравнен с енергийните напитки. Той помага при болести на сърдечно-съдовата система и метаболизма.

 • Метаболизъм - Пълнее ли се от антидепресанти и други хапчетаДиети

  Пълнее ли се от антидепресанти и други хапчета

  26.10.20121

  Когато човек приема лекарства за някои заболявания, рядко очаква да напълнее. Това обаче се получава в много случаи. Това са антидепресантите, стеродите, лекарствата срещу кръвно налягане, диабет и алергии.

 • Метаболизъм - Диета при забавен метаболизъмДиета при проблеми

  Диета при забавен метаболизъм

  17.09.20120

  Метаболизъмът се отнася до различни химични реакции, които се случват вътре в организма за поддържане на живота. Метаболизъмът се разделя на две основни категории: катаболизъм и анаболизъм.

 • Метаболизъм - Хранене при нарушен метаболизъмХранене при проблеми

  Хранене при нарушен метаболизъм

  24.05.20120

  Метаболизмът е сложен процес, който започва с нашето раждане и завършва когато умрем. В него се включва сложна мрежа от хормони и ензими, които не само отговарят за конвертиране на храната в гориво, но и за ефективно изгаряне на токсини.

 • Метаболизъм - Седмична диета за ускоряване на метаболизмаДиети

  Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  31.01.20121

  В диетата, която ви предлагаме, трябва да пиете поне по 4 чаши газирана минерална вода на ден и по 1 литър и половина обикновена. Целта ви е забързате метаболизма си.

 • Метаболизъм - Рафинираната захар и рисковете, които криеКулинарни Съвети

  Рафинираната захар и рисковете, които крие

  29.11.20110

  рекаляването с рафинирана захар и сладкишите, приготвени от нея, крие редица рискове за здравето. Вижте кои са 7-те най-изразени опасности.

Какво другите търсят

Материали и заръки на тема Метаболизъм. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често различни статии за Метаболизъм. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция Метаболизъм. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене и Метаболизъм. Метаболизъм, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.