петък, 30 януари
Подсилване на организма със суроватка
Кое за какво е полезно

Подсилване на организма със суроватка

0

Наричат суроватката чудна храна, запазваща хората по-млади и здрави за по-дълго време. Английски селянин, който е живял до преклонните 152 години и 9 месеца, приемайки редовно суроватката.

1

Метаболизъм

Списък на статиите касаещи Метаболизъм. Научете онова, което ви трябва. Разгледайте любимите статии, идеи и препоръки на тема Метаболизъм.
 • Метаболизъм - Учени от БАН: Пийте ракия за здравеКое за какво е полезно

  Учени от БАН: Пийте ракия за здраве

  08.01.20150

  До 100 г ракия дневно са полезни за здравето, категорични за учени. Стомашните неразположения също ще бъдат решени с помощта на българската ракия

 • Метаболизъм - Яжте само през 8 часа на ден, за да отслабнетеКое за какво е полезно

  Яжте само през 8 часа на ден, за да отслабнете

  09.12.20140

  Може да отслабнете, ако се храните само в 8 часа от денонощието. Учените обясняват, че е важно човек да спазва някакъв режим, тъй като по този начин се синхронизират системите в организма и се подготвят за приема на храна.

 • Метаболизъм - Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъмХранене при проблеми

  Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъм

  25.07.20140

  И след като стана дума за пикантни подправки, трябва да споменем и семена от синап, чесън, кайенски пипер, които помагат на работата на храносмилателния процес, като ускоряват метаболизма.

 • Метаболизъм - Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизмаКое за какво е полезно

  Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма

  26.06.20140

  Консумацията на една супена лъжица фъстъчено масло дневно носи много ползи за организма. Знаете ли, че 540 фъстъка служат за направата на един буркан масло?

 • Метаболизъм - Оцет от вишни и неговите многобройни ползиКое за какво е полезно

  Оцет от вишни и неговите многобройни ползи

  23.05.20141

  Вишневият оцет е познат от векове на народната медицина. В него се откриват органични киселини и много витамини. Вишневият оцет укрепва организма и подобрява метаболизма

 • Метаболизъм - Артишокът помага на килограмите и черния дробХранене при проблеми

  Артишокът помага на килограмите и черния дроб

  14.05.20145

  Една от най–важните ползи на артишока е, че той помага за отслабване, тъй като спомага за по–доброто функциониране на черния дроб, а с това и за по–добър метаболизъм на организма.

 • Метаболизъм - Полезната храна за всяка кръвна групаХранене при проблеми

  Полезната храна за всяка кръвна група

  29.04.20141

  Лектините са белтъчини от растителен произход, които понякога са несъвместими с хранителните продукти. Полезни храни за различните кръвни групи. Забавяне на метаболизма с различните храни.

 • Метаболизъм - Хранене по 5 пъти на ден бори затлъстяванетоКое за какво е полезно

  Хранене по 5 пъти на ден бори затлъстяването

  06.10.20130

  Финландски учени установиха, че ако се храните по 5 пъти на ден значително ще намалите риска от затлъстяване, дори ако сте генетично предразположени към него.

 • Метаболизъм - Как се хранят слабите хора?Хранене при проблеми

  Как се хранят слабите хора?

  16.07.20134

  Всеки от нас има поне по един такъв познат – супер слаб, похапващ двойни на нашите порции. Дали идеалното тегло е въпрос на метаболизъм или е генетично обусловено. А може би и двете.

 • Метаболизъм - Как да ускорим метаболизма?Диети

  Как да ускорим метаболизма?

  09.04.20131

  Увеличете мускулната си маса и избягвайте стресовите ситуации, за да накарате тялото си да изгаря по-бързо калориите. Яжте люто и пийте зелен чай, за да ускорите обмяната на веществата.

Какво другите търсят

Материали и заръки на тема Метаболизъм. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често различни статии. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Метаболизъм, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.