четвъртък, 24 юли
Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма
Кое за какво е полезно

Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма

0

Консумацията на една супена лъжица фъстъчено масло дневно носи много ползи за организма. Знаете ли, че 540 фъстъка служат за направата на един буркан масло?

1

Метаболизъм

Списък на статиите касаещи Метаболизъм. Научете онова, което ви трябва. Разгледайте любимите статии, идеи и препоръки на тема Метаболизъм.
 • Метаболизъм - Оцет от вишни и неговите многобройни ползиКое за какво е полезно

  Оцет от вишни и неговите многобройни ползи

  23.05.20141

  Вишневият оцет е познат от векове на народната медицина. В него се откриват органични киселини и много витамини. Вишневият оцет укрепва организма и подобрява метаболизма

 • Метаболизъм - Артишокът помага на килограмите и черния дробХранене при проблеми

  Артишокът помага на килограмите и черния дроб

  14.05.20144

  Една от най–важните ползи на артишока е, че той помага за отслабване, тъй като спомага за по–доброто функциониране на черния дроб, а с това и за по–добър метаболизъм на организма.

 • Метаболизъм - Полезната храна за всяка кръвна групаХранене при проблеми

  Полезната храна за всяка кръвна група

  29.04.20141

  Лектините са белтъчини от растителен произход, които понякога са несъвместими с хранителните продукти. Полезни храни за различните кръвни групи. Забавяне на метаболизма с различните храни.

 • Метаболизъм - Хранене по 5 пъти на ден бори затлъстяванетоКое за какво е полезно

  Хранене по 5 пъти на ден бори затлъстяването

  06.10.20130

  Финландски учени установиха, че ако се храните по 5 пъти на ден значително ще намалите риска от затлъстяване, дори ако сте генетично предразположени към него.

 • Метаболизъм - Как се хранят слабите хора?Хранене при проблеми

  Как се хранят слабите хора?

  16.07.20134

  Всеки от нас има поне по един такъв познат – супер слаб, похапващ двойни на нашите порции. Дали идеалното тегло е въпрос на метаболизъм или е генетично обусловено. А може би и двете.

 • Метаболизъм - Как да ускорим метаболизма?Диети

  Как да ускорим метаболизма?

  09.04.20131

  Увеличете мускулната си маса и избягвайте стресовите ситуации, за да накарате тялото си да изгаря по-бързо калориите. Яжте люто и пийте зелен чай, за да ускорите обмяната на веществата.

 • Метаболизъм - 10 възможни причини за рязко напълняванеДиети

  10 възможни причини за рязко напълняване

  27.03.20130

  Рязкото напълняване е сигнал за наличието на здравословен проблем. Когато страдате от наднормено тегло, причината за това е строго индивидуална за всеки. Често причината да пълнеем неусетно е много далеч от преяждането например.

 • Метаболизъм - Сокът от цвекло прави чудесаКое за какво е полезно

  Сокът от цвекло прави чудеса

  30.10.20123

  Сокът от цвекло прави организма много по-издържлив на физическо натоварване и може да бъде сравнен с енергийните напитки. Той помага при болести на сърдечно-съдовата система и метаболизма.

 • Метаболизъм - Пълнее ли се от антидепресанти и други хапчетаДиети

  Пълнее ли се от антидепресанти и други хапчета

  26.10.20121

  Когато човек приема лекарства за някои заболявания, рядко очаква да напълнее. Това обаче се получава в много случаи. Това са антидепресантите, стеродите, лекарствата срещу кръвно налягане, диабет и алергии.

Какво другите търсят

Материали и заръки на тема Метаболизъм. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често различни статии. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Метаболизъм, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.