сряда, 20 август
Правилно хранене по време на лятната почивка
Хранене при проблеми

Правилно хранене по време на лятната почивка

0

Бъдете открити пред себе си – трудно ще издържите, без да се поддадете. Затова не търсете извинения да хапнете от бързото хранене, а намерете правилния начин за прекрачване на правилата.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Диета с ечемикДиети

  Диета с ечемик

  01.08.20140

  Ечемикът не се радва на особена популярност у нас. Често се смята за храна, подходяща по-скоро за животни, отколкото за хора. Това обаче съвсем не е така.

 • Отслабване - Отслабване с просоДиети

  Отслабване с просо

  31.07.20140

  В просо се открива и манган, който участва активно в метаболизма, благодарение на което подпомага усвояване на веществата и отслабването.

 • Отслабване - Защо нагъвате зеленчуци, но не отслабватеХранене при проблеми

  Защо нагъвате зеленчуци, но не отслабвате

  30.07.20140

  Добре познатата зеленчукова диета има положителен ефект върху здравето, като това е потвърдено и от няколко проучвания. Няма, обаче, доказателства, че този вид хранене може да помогне при загубата на килограми, обясняват учените.

 • Отслабване - Яжте сини сливи, за да сте слабиДиети

  Яжте сини сливи, за да сте слаби

  26.07.20140

  Учените провели опити със сто души от различен пол, които страдат от затлъстяване и се подлагат на специален хранителен режим. Специалистите давали по 140 грама сушени сини сливи дневно на дамите и по 170 грама на мъжете.

 • Отслабване - От аромата на храната се отслабваКое за какво е полезно

  От аромата на храната се отслабва

  16.07.20140

  Продължителното въздействие на кулинарните аромати може да доведе до отслабване, тъй като се изгубва интересът към храната.

 • Отслабване - Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнешДиети

  Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнеш

  13.07.20140

  Най-добрият и здравословен начин за отслабване и пречистване е да се комбинират спорт, консумацията на полезни за здравето храни и полезни напитки. Плодовите сокове от круша или червена боровинка са изпълнени с хранителни вещества.

 • Отслабване - Новата диета на Кейт МидълтънДиети

  Новата диета на Кейт Мидълтън

  08.07.20141

  Кейт Мидълтън е изпробвала различни диети, но благодарение на новия ѝ хранителен режим, освен на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

 • Отслабване - Млечна диета сваля 3 кг за 3 дниДиети

  Млечна диета сваля 3 кг за 3 дни

  03.07.20140

  Лесна за спазване диета може да ви помогне да отслабнете с 3 килограма само за 3 дни, като пред този период се и разхубавите, защото диетата доставя витамини и минерали в организма.

 • Отслабване - Играйте тетрис, за да отслабнетеЛюбопитно

  Играйте тетрис, за да отслабнете

  28.06.20140

  Оказва се, че да спазваме диета и да спортуваме, не е напълно достатъчно. Можем да си помогнем и да ускорим процеса на сваляне на килограми само с помощта на тетрис.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.