петък, 25 юли
От аромата на храната се отслабва
Кое за какво е полезно

От аромата на храната се отслабва

0

Продължителното въздействие на кулинарните аромати може да доведе до отслабване, тъй като се изгубва интересът към храната.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнешДиети

  Топ 5 напитки, които ще ти помогнат да отслабнеш

  13.07.20140

  Най-добрият и здравословен начин за отслабване и пречистване е да се комбинират спорт, консумацията на полезни за здравето храни и полезни напитки. Плодовите сокове от круша или червена боровинка са изпълнени с хранителни вещества.

 • Отслабване - Новата диета на Кейт МидълтънДиети

  Новата диета на Кейт Мидълтън

  08.07.20141

  Кейт Мидълтън е изпробвала различни диети, но благодарение на новия ѝ хранителен режим, освен на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

 • Отслабване - Млечна диета сваля 3 кг за 3 дниДиети

  Млечна диета сваля 3 кг за 3 дни

  03.07.20140

  Лесна за спазване диета може да ви помогне да отслабнете с 3 килограма само за 3 дни, като пред този период се и разхубавите, защото диетата доставя витамини и минерали в организма.

 • Отслабване - Играйте тетрис, за да отслабнетеЛюбопитно

  Играйте тетрис, за да отслабнете

  28.06.20140

  Оказва се, че да спазваме диета и да спортуваме, не е напълно достатъчно. Можем да си помогнем и да ускорим процеса на сваляне на килограми само с помощта на тетрис.

 • Отслабване - Гръмотрън ни помага да отслабнемХранене при проблеми

  Гръмотрън ни помага да отслабнем

  27.06.20140

  Има билки, които могат да помогнат в процеса на борбата с килограмите. Разбира се, тези растения в никакъв случай не са чудодейни – няма да можете да свалите килограми, ако се надявате само на отварите.

 • Отслабване - Студентска диетаДиети

  Студентска диета

  25.06.20140

  Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.

 • Отслабване - Диета с чай топи 10 кг за 5 дниДиети

  Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  23.06.20143

  Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

 • Отслабване - Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмицаДиети

  Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмица

  01.06.20142

  Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само за една седмица, като хапвате кисело мляко на корем. Твърди се, че с тази диета може да свалите между 4 и 6 килограма.

 • Отслабване - Списък с добрите и лошите въглехидратиХранене при проблеми

  Списък с добрите и лошите въглехидрати

  30.05.20140

  Списък с така наречените лоши и добри въглехидрати. Намаляване на лошите въглехидрати може да ви помогне при отслабване и да ви поддържа здрави.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.