събота, 28 февруари
Храни, които убиват апетита
Кое за какво е полезно

Храни, които убиват апетита

0

Доверете се и на водораслите. Те, попадайки в стомаха, се преработват като твърда храна и така човек огладнява по-трудно. Сутрешната закуска с яйца и с резен лимон ще внесе в тялото нужните протеини, които ще помогнат да се създаде чувство за ситост

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - L-карнитин - ключът към идеалната фигураPR Публикации

  L-карнитин - ключът към идеалната фигура

  18.02.20150

  Много хора искат да отслабнат, да натрупат мускулна маса, да подобрят своята фигура и самочувствие. И голяма част от тях успяха с най-популярната и често използвана надбавка за отслабване – L-карнитин.

 • Отслабване - Какво представлява диетата Медифаст?Диети

  Какво представлява диетата Медифаст?

  15.02.20150

  Медифаст предлага и подходящи хранителни режими изготвени за диабетици, вегетарианци, кърмачки, за хора с подагра и други.

 • Отслабване - Ароматерапия с грейпфрут намалява апетитаКое за какво е полезно

  Ароматерапия с грейпфрут намалява апетита

  15.02.20150

  Опитите и начините за отслабване са хиляди. Някои от тях дават резултати, но повечето завършват с провал. Един от иновативните методи в областта е изключително интересен.

 • Отслабване - Горене на мазнини с Електростимулация на мускулитеPR Публикации

  Горене на мазнини с Електростимулация на мускулите

  11.02.20150

  Програма Горене на мазнини с EMS създава стимулация на по-високо ниво с помощта на комбинирана вълна, която с целенасоченото прилагане на упражнения върху меките части на тялото. Този вид стимули не ефектират дълбоките мускули

 • Отслабване - HMR диетаДиети

  HMR диета

  06.02.20150

  Благодарение на диетата HMR (Програмата за управление на здравето) хората с наднормено тегло могат да отслабнат бързо и да избегнат йо йо ефекта

 • Отслабване - Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диетаДиети

  Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диета

  22.01.20151

  9-дневната диета е по-известна като диетата на кралица Маргарет. Тя е изключително популярна в Русия, където много от звездите на руския шоубизнес я прилагат.

 • Отслабване - Диета със зелено кафеДиети

  Диета със зелено кафе

  20.01.20151

  За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът Линдзи Дънкън в популярното шоу на Д-р Оз. Веднага след излъчването му, милиони започнаха трескаво да търсят продукти, съдържащи тази съставка.

 • Отслабване - Диета УлтимаДиети

  Диета Ултима

  14.01.20150

  Диета Ултима е сред няколкото диети, които ще са хит през 2015 година. Ултимативнният режим на хранене е дори нещо повече от диета. Той представлява тежък и кетогенен режим на въглехидратна и калорийна ротация за периоди от 30 до 60 дни.

 • Отслабване - Как да свалим 3 килограма без глад само за седмицаДиети

  Как да свалим 3 килограма без глад само за седмица

  12.01.20151

  Експерти твърдят, че покрай коледните празници натрупваме между 3 и 5 излишни килограма. За да сме отново във форма, се налагат спешни мерки, с които да се освободим от тях.

 • Отслабване - Ура! Отслабваме заради студаКое за какво е полезно

  Ура! Отслабваме заради студа

  12.01.20150

  Новооткрит протеин - Zfp516, се формира, когато тялото е изложено на ниски температури. Благодарение на Zfp516 т. нар. бяла мазнина, която складира енергия и се натрупва, се преобразува в кафява мазнина, която изгаря калориите.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.