петък, 24 октомври
Диетолози: Най-добрата диета е DASH
Диети

Диетолози: Най-добрата диета е DASH

0

Диетолози от цял свят се обединяват около тезата, че най-добрата съвременна диета, която можем да приложим, както за свалена на килограми, така и за подобряване на здравословното състояние, е DASH.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Най-иновативното място за оформяне на тялото и отслабванеКое за какво е полезно

  Най-иновативното място за оформяне на тялото и отслабване

  06.10.20140

  Ако сте си мечтали за индивидуална тренировка, която сякаш е създадена специално за вашето тяло, това е правилното решение за вас. Тренировките в Е-фит винаги са индивидуални, с личен инструктор.

 • Отслабване - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кгДиети

  Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  28.09.20140

  Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

 • Отслабване - Не пазете така диета!Диети

  Не пазете така диета!

  14.09.20140

  Бързият успех е лъжовен – за да свалите килограми, без това да носи каквато и да е опасност за вас, трябва да бъдете търпеливи. Бързият успех не означава непременно траен успех.

 • Отслабване - Спанакът - пръв помощник в отслабванетоКое за какво е полезно

  Спанакът - пръв помощник в отслабването

  06.09.20140

  Оказва се, че екстракт от този листен зеленчук намалява желанието за поглъщане на нездравословни храни с цели 95 процента и спомага за отслабването с 43 процента.

 • Отслабване - Диета според влиянието на планетитеДиети

  Диета според влиянието на планетите

  02.09.20140

  Както Луната, така и планетите оказват влияние върху начина, по който изглеждаме и се чувстваме. Ето защо специалисти са създали специален хранителен режим, който е съобразен с действието на различните планети и Луната в отделните дни от седмицата.

 • Отслабване - Причини да се храните по-бавноКое за какво е полезно

  Причини да се храните по-бавно

  02.09.20142

  Опитайте се да се храните по-бавно - така ще изяждате по-малко храна, ще успеете по-бързо да отслабнете, ще се насладите на вкуса на храната и ще можете да се успокоите за няколко минути.

 • Отслабване - Изгаряне на мазнините с праскови и нектариниДиети

  Изгаряне на мазнините с праскови и нектарини

  21.08.20140

  Излишните мазнини, последвани от наднормено тегло и затлъстяването са глобална епидемия. Във всяка средно развита страна всеки 4-ти човек е засегнат в някаква степен. Прасковите и нектарините помагат в борбата със затлъстяването

 • Отслабване - Правилно хранене по време на лятната почивкаХранене при проблеми

  Правилно хранене по време на лятната почивка

  08.08.20140

  Бъдете открити пред себе си – трудно ще издържите, без да се поддадете. Затова не търсете извинения да хапнете от бързото хранене, а намерете правилния начин за прекрачване на правилата.

 • Отслабване - Диета с ечемикДиети

  Диета с ечемик

  01.08.20140

  Ечемикът не се радва на особена популярност у нас. Често се смята за храна, подходяща по-скоро за животни, отколкото за хора. Това обаче съвсем не е така.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.