четвъртък, 24 април
От дъвките наистина се отслабвало
Кое за какво е полезно

От дъвките наистина се отслабвало

0

От дъвките без захар наистина се отслабва. От дъвката нервите и мускулите на челюстта се стимулират и изпращат сигнали към онази част от мозъка, която отговаря за апетита и ситостта.

1

Отслабване

Отслабване - Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва относно Отслабване. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сънДиети

  Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън

  04.04.20140

  Специалистът по хранене твърди, че с неговия режим можем да защитим клетките си от евентуално захарно претоварване. Това става, като консумираме по лъжичка мед преди сън

 • Отслабване - Песимистката слабее повече от оптимискатаДиети

  Песимистката слабее повече от оптимиската

  31.03.20140

  Песимистките отслабват по-бързо от оптимистките, откриха японски учени. Оказва се, че емоцията играе важна роля за отслабването.

 • Отслабване - Два юмрука храна са достатъчни за тялотоКое за какво е полезно

  Два юмрука храна са достатъчни за тялото

  27.03.20140

  Тялото има нужда от храна с размера на два допрени юмрука - толкова му стига за текущо потребление на енергия и дори остава за запас.

 • Отслабване - Шоколадът е полезен заради бифидобактериитеКое за какво е полезно

  Шоколадът е полезен заради бифидобактериите

  25.03.20140

  Посягайки към шоколада, всеки се чувства гузен за приетите калории и евентуалното бъдещо напълняване. И тук идва щастливата новина – учени установиха, че шоколадът всъщност е полезен. Ключовият момент са бактериите, които разграждат шоколада

 • Отслабване - Искаш ли да отслабнеш, яж с дебеланковциДиети

  Искаш ли да отслабнеш, яж с дебеланковци

  17.03.20142

  Учени съвестав хората, които искат да се подложат на отслабване, да се хранят с дебеланковци. Техният начин на хранене отвращение към яденето. Човек може да изключи всички храни без водата.

 • Отслабване - С диетична супа - минус 5 килцаДиети

  С диетична супа - минус 5 килца

  23.02.20141

  С диетичната супа за седем дни можете да се разделите с до 5 килограма наднормено тегло. Диетичната супа ще изгори всички излишните мазнина и ще подкрепи жизнения ви тонус.

 • Отслабване - Белият чай се бере само два дни в годинатаЛюбопитно

  Белият чай се бере само два дни в годината

  22.02.20140

  Белият чай е мощен имуностимулатор, помага за свалянето на килограми и предпазва кожата от стареене. Цената му достига до 3000 долара за килограм.

 • Отслабване - Диетичното меню на модерната женаКулинарни Съвети

  Диетичното меню на модерната жена

  19.02.20142

  Наред с куп други предпоставки правилното и здравословно хранене е най-важният фактор, който зарежда организма с необходимото му гориво. Ето няколко хитринки, които може да спазвате, когато нямате възможност да следвате стриктно диетата

 • Отслабване - Френска диетична програма РазтоварванеДиети

  Френска диетична програма Разтоварване

  09.02.20140

  Революционната програма включва ограничение на менюто само през един ден от седмицата. Специалистите са убедени, че този период е напълно достатъчен, за да може месечно да се свалят по два килограма.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии на тема Отслабване. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Отслабване. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Отслабване. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.