неделя, 29 ноември
Ефикасна диета за отслабване с цвекло
Диети

Ефикасна диета за отслабване с цвекло

0

Може би не ви е известно, но цвеклото е чудесен избор за борбата с килограмите. Има няколко начина, по които можете да го използвате, за да влезете във форма и да се чувствате добре в кожата си.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Бързо отслабване за жениДиети

  Бързо отслабване за жени

  22.11.20150

  Бързата загуба на тегло не е за всеки и трябва да се прилага само от хората, които са наистина здрави и търсят точно бързо отслабване. Всички експресни диети за бързо вталяване са предназначени да служат на хора, които искат да смъкнат не повече от 2-3 кг

 • Отслабване - Как да ядем по 1 кг храна наведнъж и да отслабнем?Хранене при проблеми

  Как да ядем по 1 кг храна наведнъж и да отслабнем?

  02.11.20150

  Обратно на добилата невъобразима популярност теория, че разделното хранене води до намаляване на излишните килограми, група български диетолози твърди, че много по-голям ефект при отслабване има балансираното хранене.

 • Отслабване - Отслабнете интелигентно с яйчената диета на Маргарет ТачърДиети

  Отслабнете интелигентно с яйчената диета на Маргарет Тачър

  29.10.20150

  Яйчената диета на Маргарет Тачър гарантира, че за около месец могат да се изгубят между десет и 20 килограма. Интересното в хранителния режим е, че той не се основава на гладуване

 • Отслабване - Здравословно и умно отслабване с цвекло и ряпаДиети

  Здравословно и умно отслабване с цвекло и ряпа

  25.10.20150

  Освен че има противомикробен характер, ряпата подпомага правилното функциониране на перисталтиката и спомага за изхвърлянето на вредния холестерин

 • Отслабване - Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим!Диети

  Свалете 18 кила за 2 седмици с този режим!

  22.10.20150

  Хранителният режим е измислен от фармацевтка на име Сумико и мъжът й, също с медицинско образование – Хитоши. С този режим, дамата е успяла да свали цели 18 килограма.

 • Отслабване - Отслабване с метода на д-р РеймъндДиети

  Отслабване с метода на д-р Реймънд

  15.10.20150

  Методът на доктор Реймънд всъщност е лесен начин да влезете във форма и не струва много – за да го направите, ще са ви необходими пчелен мед, натурален ябълков оцет и чесън. Отслабването по метода на доктор Реймънд нашумя покрай фолкдивата Преслава

 • Отслабване - Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг животДиети

  Диета-чудо само с 4 храни гарантира дълъг живот

  10.10.20150

  Редовната консумация на четири хранителни продукта поддържа тялото младо и по-неуязвимо за смъртоносни заболявания, като освобождава лечебните свойства на съединението спермидин.

 • Отслабване - Вталете се експресно с млечна диета!Диети

  Вталете се експресно с млечна диета!

  07.10.20150

  Млякото и млечните продукти, известни на хората от най-дълбока древност, съдържат изключително ценни хранителни вещества, които на практика могат да задоволят човешкия организъм по пълноценен начин.

 • Отслабване - Умна салатена диета с месо топи тлъстините неусетноДиети

  Умна салатена диета с месо топи тлъстините неусетно

  27.09.20150

  Диетата със салата и месо логично редува растителни продукти и белтъчини. Основно в хранителния режим е разнообразието.

 • Отслабване - Отслабнете с тези 18 храни!Диети

  Отслабнете с тези 18 храни!

  23.09.20151

  Храните с ниска хранителна стойност трябва да бъдат изключени от менюто, обяснява диетологът Фрида Харжу. Специалистът предлага 18 храни, които всеки може да включи в режима си, ако иска да се освободи от излишните килца.

 • Отслабване - Наместете хормоните и отслабнете с този режим!Диети

  Наместете хормоните и отслабнете с този режим!

  17.09.20150

  По време на диетата съветите на специалистите са насочени към стартиране на храненето с топла супа и салата, които да запълнят бързо празнотата във Вашия стомах.

Избрани

Популярно по Темата

 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.