събота, 20 декември
Стопете тлъстините с портокалова кора
Кое за какво е полезно

Стопете тлъстините с портокалова кора

0

Обикновено всеки, който хапва портокал, изхвърля кората му. Това обаче е изключително нередно – в нея се съдържат невероятно много полезни съставки - 200 процента повече целулоза, отколкото в самия цитрус.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Диетата Веган преди 6Диети

  Диетата Веган преди 6

  12.12.20140

  Едно от най-хубавите неща в диетата е, че не е необходимо да смятате калориите, които сте погълнали през деня, защото режимът не ви дава никакво ограничение. Всъщност диетата Веган преди 6 има доста верни последователи

 • Отслабване - Мушмулите разхлабват и успокояватКое за какво е полезно

  Мушмулите разхлабват и успокояват

  12.12.20140

  Тръпчивите плодове на мушмулата са известни в народната медицина и със способността си да помагат на храносмилането и да подобряват функцията на дебелото черво.

 • Отслабване - Яжте сладко вместо ордьовър, за да отслабнетеКое за какво е полезно

  Яжте сладко вместо ордьовър, за да отслабнете

  11.12.20140

  За да свалим килца, просто трябва да започнем да се храним в обратен ред, категорични са британски диетолози. Причината за това се крие в глюкокиназа – това е протеин, който проследява какво количество глюкоза е приел човек.

 • Отслабване - Яжте само през 8 часа на ден, за да отслабнетеКое за какво е полезно

  Яжте само през 8 часа на ден, за да отслабнете

  09.12.20140

  Може да отслабнете, ако се храните само в 8 часа от денонощието. Учените обясняват, че е важно човек да спазва някакъв режим, тъй като по този начин се синхронизират системите в организма и се подготвят за приема на храна.

 • Отслабване - Умно отслабване с диета 5:2Диети

  Умно отслабване с диета 5:2

  04.12.20140

  Диета 5:2, в която в два дни от седмицата се приемат много по-малко калории, е изключително полезна. Учените дори са убедени, че подобно разтоварване на организма може да предпази хората от заболявания като рак на гърдата

 • Отслабване - Можем ли да отслабнем с черен пиперДиети

  Можем ли да отслабнем с черен пипер

  02.12.20140

  Черният пипер не повишава апетита, а помага да не трупаме мазнини. Черният пипер подобрява работата на стомашно-чревния тракт, регулира киселинността на стомаха, помага за укрепване на нервната система и дарява организма с повече енергия.

 • Отслабване - Диета на лекарите топи 10 кг за седмицаДиети

  Диета на лекарите топи 10 кг за седмица

  06.11.20145

  Популярна напоследък стана т. нар. Диета на лекарите, от която може да свалите 10 килограма само за една седмица. Ако бъде приложена още веднъж, може да свалите още 4 килограма от теглото си.

 • Отслабване - Бързите диети бият дългите по ефективностДиети

  Бързите диети бият дългите по ефективност

  01.11.20140

  Според специалистите има съвсем просто обяснение защо бързите диети носят по-голям успех, отколкото останалите. Хората се мотивират от бързия успех, който са постигнали, и продължават да спазват режима, който са си избрали.

 • Отслабване - Диета с помелоДиети

  Диета с помело

  25.10.20140

  Заради високото съдържание на пектин и фибри, помелото оставя трайно чувство за ситост.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.