сряда, 28 януари
Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диета
Диети

Минус 5 кила за седмица с 9-дневната диета

0

9-дневната диета е по-известна като диетата на кралица Маргарет. Тя е изключително популярна в Русия, където много от звездите на руския шоубизнес я прилагат.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
 • Отслабване - Диета със зелено кафеДиети

  Диета със зелено кафе

  20.01.20151

  За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът Линдзи Дънкън в популярното шоу на Д-р Оз. Веднага след излъчването му, милиони започнаха трескаво да търсят продукти, съдържащи тази съставка.

 • Отслабване - Диета УлтимаДиети

  Диета Ултима

  14.01.20150

  Диета Ултима е сред няколкото диети, които ще са хит през 2015 година. Ултимативнният режим на хранене е дори нещо повече от диета. Той представлява тежък и кетогенен режим на въглехидратна и калорийна ротация за периоди от 30 до 60 дни.

 • Отслабване - Как да свалим 3 килограма без глад само за седмицаДиети

  Как да свалим 3 килограма без глад само за седмица

  12.01.20150

  Експерти твърдят, че покрай коледните празници натрупваме между 3 и 5 излишни килограма. За да сме отново във форма, се налагат спешни мерки, с които да се освободим от тях.

 • Отслабване - Ура! Отслабваме заради студаКое за какво е полезно

  Ура! Отслабваме заради студа

  12.01.20150

  Новооткрит протеин - Zfp516, се формира, когато тялото е изложено на ниски температури. Благодарение на Zfp516 т. нар. бяла мазнина, която складира енергия и се натрупва, се преобразува в кафява мазнина, която изгаря калориите.

 • Отслабване - Отслабваме лесно с екстракт от картофиКое за какво е полезно

  Отслабваме лесно с екстракт от картофи

  22.12.20141

  Ако искате да се спасите от трупането на килограми, използвайте екстракт от картофи, съветват специалисти от университета Макгил, Канада.

 • Отслабване - Стопете тлъстините с портокалова кораКое за какво е полезно

  Стопете тлъстините с портокалова кора

  17.12.20140

  Обикновено всеки, който хапва портокал, изхвърля кората му. Това обаче е изключително нередно – в нея се съдържат невероятно много полезни съставки - 200 процента повече целулоза, отколкото в самия цитрус.

 • Отслабване - Диетата Веган преди 6Диети

  Диетата Веган преди 6

  12.12.20140

  Едно от най-хубавите неща в диетата е, че не е необходимо да смятате калориите, които сте погълнали през деня, защото режимът не ви дава никакво ограничение. Всъщност диетата Веган преди 6 има доста верни последователи

 • Отслабване - Мушмулите разхлабват и успокояватКое за какво е полезно

  Мушмулите разхлабват и успокояват

  12.12.20140

  Тръпчивите плодове на мушмулата са известни в народната медицина и със способността си да помагат на храносмилането и да подобряват функцията на дебелото черво.

 • Отслабване - Яжте сладко вместо ордьовър, за да отслабнетеКое за какво е полезно

  Яжте сладко вместо ордьовър, за да отслабнете

  11.12.20140

  За да свалим килца, просто трябва да започнем да се храним в обратен ред, категорични са британски диетолози. Причината за това се крие в глюкокиназа – това е протеин, който проследява какво количество глюкоза е приел човек.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.