събота, 29 ноември
Диета на лекарите топи 10 кг за седмица
Диети

Диета на лекарите топи 10 кг за седмица

3

Популярна напоследък стана т. нар. Диета на лекарите, от която може да свалите 10 килограма само за една седмица. Ако бъде приложена още веднъж, може да свалите още 4 килограма от теглото си.

1

Отслабване

Списък на статиите и темите касаещи Отслабване. Открийте онова, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Отслабване.
  • Отслабване - Бързите диети бият дългите по ефективностДиети

    Бързите диети бият дългите по ефективност

    01.11.20140

    Според специалистите има съвсем просто обяснение защо бързите диети носят по-голям успех, отколкото останалите. Хората се мотивират от бързия успех, който са постигнали, и продължават да спазват режима, който са си избрали.

  • Отслабване - Диета с помелоДиети

    Диета с помело

    25.10.20140

    Заради високото съдържание на пектин и фибри, помелото оставя трайно чувство за ситост.

  • Отслабване - Диетолози: Най-добрата диета е DASHДиети

    Диетолози: Най-добрата диета е DASH

    07.10.20140

    Диетолози от цял свят се обединяват около тезата, че най-добрата съвременна диета, която можем да приложим, както за свалена на килограми, така и за подобряване на здравословното състояние, е DASH.

  • Отслабване - Най-иновативното място за оформяне на тялото и отслабванеКое за какво е полезно

    Най-иновативното място за оформяне на тялото и отслабване

    06.10.20140

    Ако сте си мечтали за индивидуална тренировка, която сякаш е създадена специално за вашето тяло, това е правилното решение за вас. Тренировките в Е-фит винаги са индивидуални, с личен инструктор.

  • Отслабване - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кгДиети

    Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

    28.09.20140

    Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

  • Отслабване - Не пазете така диета!Диети

    Не пазете така диета!

    14.09.20140

    Бързият успех е лъжовен – за да свалите килограми, без това да носи каквато и да е опасност за вас, трябва да бъдете търпеливи. Бързият успех не означава непременно траен успех.

  • Отслабване - Спанакът - пръв помощник в отслабванетоКое за какво е полезно

    Спанакът - пръв помощник в отслабването

    06.09.20140

    Оказва се, че екстракт от този листен зеленчук намалява желанието за поглъщане на нездравословни храни с цели 95 процента и спомага за отслабването с 43 процента.

  • Отслабване - Диета според влиянието на планетитеДиети

    Диета според влиянието на планетите

    02.09.20140

    Както Луната, така и планетите оказват влияние върху начина, по който изглеждаме и се чувстваме. Ето защо специалисти са създали специален хранителен режим, който е съобразен с действието на различните планети и Луната в отделните дни от седмицата.

  • Отслабване - Причини да се храните по-бавноКое за какво е полезно

    Причини да се храните по-бавно

    02.09.20142

    Опитайте се да се храните по-бавно - така ще изяждате по-малко храна, ще успеете по-бързо да отслабнете, ще се насладите на вкуса на храната и ще можете да се успокоите за няколко минути.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Отслабване. Екипът на Готвач.бг се грижи да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Отслабване, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.