четвъртък, 24 април
Хранене при подагра
Хранене при проблеми

Хранене при подагра

5

При подагра основният принцип в храненето трябва да е балансирането. При подагра са забранени дреболийките, пушените меса, пикантните подправки, пърженото месо.

1

Подагра

Подагра - Обзор на текстовете за Подагра. Научете онова, което искате да знаете относно Подагра. Прегледай най-четените статии, класации и заръки по темата Подагра.
 • Подагра - Красиви и здрави със спанакКулинарни Съвети

  Красиви и здрави със спанак

  11.11.20110

  Сокът от спанак помага при възпалени венци и сливици. С паста от спанак и зехтин могат да се премахнат лунички. Спанакът е противопоказан за хора с подагра и ревматизъм.

 • Подагра - Артишокът помага на килограмите и черния дробКулинарни Съвети

  Артишокът помага на килограмите и черния дроб

  12.06.20104

  Една от най – важните полза на артишока е, че той помага за отслабване, тъй като спомага за по – доброто функциониране на черния дроб, а с това и за по – добър метаболизъм на организма.

Какво другите търсят

Теми и съвети на тема Подагра. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове на тема Подагра. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Подагра. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Подагра. Подагра, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.