вторник, 29 юли
Горските плодове - вкусна защита от рака
Кое за какво е полезно

Горските плодове - вкусна защита от рака

0

Малките горски плодчета са така вкусни, че когато ги съзрем на полянката сред тревите, просто не можем да се сдържим да не ги опитаме.

1

Рак

Преглед на темите за Рак. Намерете всичко, което търсите. Приятно сърфиране из нашите материали, идеи и съвети отнасящи се за Рак.
 • Рак - Морковите са природен лечителКое за какво е полезно

  Морковите са природен лечител

  18.07.20140

  Морковите намаляват опасността от сърдечни заболявания и рак. Каротеноидите играят ролята на антиоксиданти. Полезни свойства на морковите и сока от моркови.

 • Рак - Газираните напитки причиняват рак на гърдатаКое за какво е полезно

  Газираните напитки причиняват рак на гърдата

  10.07.20140

  Експертите потвърждават, че е възможно консумацията на повече захар да увеличи плътността на тъканите на гърдата, стимулирайки растежа на раковите клетки.

 • Рак - Лененото семе пази от ракКое за какво е полезно

  Лененото семе пази от рак

  13.06.20140

  Според изследвания приемът на ленено семе може да помогне дори при вече открит тумор. Специалистите обясняват, че мастните киселини в него спират растежа на туморното образувание.

 • Рак - Пелин - вълшебната билкаКое за какво е полезно

  Пелин - вълшебната билка

  05.06.20140

  Вълшебните си свойства пелинът дължи на съдържащото се в него вещество артемисинин. Приеман самостоятелно, той лекува около 30 на сто от раковите клетки.

 • Рак - Бразилски орех намалява риска от ракКое за какво е полезно

  Бразилски орех намалява риска от рак

  02.06.20140

  Правилната консумация на бразилски орех може да намали опасността от заболявания като рак на белият дроб, рак на дебелото черво, рак на гърдата или на кожата.

 • Рак - С маслини, зелен чай, боровинки и малини срещу ракаКое за какво е полезно

  С маслини, зелен чай, боровинки и малини срещу рака

  13.05.20140

  Зеленият чай, маслините и безкостилковите плодове като малини и боровинки съдържат съставки, които са полезни в борбата с рака. Те се използват за спиране разстежа на туморни образувания в организма

 • Рак - Лапачо срещу ракКое за какво е полезно

  Лапачо срещу рак

  21.04.20140

  Кората от лапачо разрушава раковите клетки в белите дробове, посочва се още в публикациите. За тази цел кората трябва да се вари минимум осем минути, за да се получат активните вещества от екстракта.

 • Рак - Биохраните не намаляват риска от ракКулинарни Новини

  Биохраните не намаляват риска от рак

  12.04.20141

  Изследването е проведено във Великобритания и според учените, при жените, които са наблягали повече на органични плодове и зеленчуци, има същия риск, както при всички останали.

 • Рак - Слабото вино предпазва от ракКое за какво е полезно

  Слабото вино предпазва от рак

  13.03.20140

  Пиенето на 250 мл. нискоалкохолно вино на ден, предпазва от рак на дебелото черво. От слабото вино се влияят и другите видове рак, предполагат учени. Предпоставки за появата на рак.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Рак. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда редовно интересни материали. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене. Рак, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.