Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Шарана го обичам само приготвен по този начин,хубаво изпържен
Сия Рибагина коментира:
Страшно апетитно изглеждат,интересно предложение,което ще опитам непременно :)
Сия Рибагина коментира:
Тестото ти е разкошно,представям си вълшебния аромат на тези питки,след като си ги изпекла.Страхотни са,а така комбинирани с тези продукти като бургери,направо гледам и преглъщам :)
Сия Рибагина коментира:
Такива шишчета не отказвам,слагай една порция,Веси,че идвааааммм :)
Сия Рибагина коментира:
Вкусна домашна яхнийка,чак ми иде да си топна :)
Сия Рибагина коментира:
Супер са,и аз не ги харесвам забулени,а ги правя на очи,по същия начин,само че ги обичаме по рохки и вместо лук слагам чесън,като го запържвам с червения пипер.Вкусотия!
Сия Рибагина коментира:
Изглеждат изкушаващо,но аз не препоръчвам месото от бут за пържоли. Опитвала съм и определено свинския бут става уникално сбит и сух,особено ако не се маринова предварително.
Сия Рибагина коментира:
Аз честно казано си похапвам от почти всички изброени,то си ми и личи :)) Изключила съм само газираните напитки,от години,не ги употребявам.
Сия Рибагина коментира:
Изглеждат адски вкусно,обичам сладко-кисели вкусове и съм сигурна че много ще ми харесат :)
Сия Рибагина коментира:
Много ти благодаря,и на вкус стана също толкова страхотна колкото и на вид. :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно сочен и пухкав изглежда,направо ми се напълни устата :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са!Класическа рецепта,отдавна не съм ги правила и сега ми даде добра идея,точно се чудех какво ми се хапва :) Стандартно беляши се приготвят с кайма,но може да се направят с пилешко месо и дори с картофи,също стават много вкусни :)
Сия Рибагина коментира:
Лигавник трябва да слагам вече като гледам такива разкошотии! :) Изглежда страхотно,а от описанието му само мога да си представя колко е вкусен!
Сия Рибагина коментира:
И на мен много ми харесаха Веси,интересни и изкушаващи,аз обаче бих добавила и малко сиренце,обожавам го и мисля че ще се допълнят добре :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са,Стефи,точно както ги обичам!
Сия Рибагина коментира:
Разкошен хляб!Голяма почитателка съм на домашно приготвения хляб и съм против измислените боклуци,които продават по магазините.Много рядко ям бял хляб,предпочитам пълнозърнест или ръжен и ако нямам възможност да си ги направя си купувам от пекарна-ръчно направен.Поздравления,Невена,страхотен хляб си направила :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно изглеждат,скоро ще ги опитам и на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
приготвя се от кашу и вода,като първо се кисне кашуто във вода,после се прецежда и смила в блендер и му се добавя пак вода,има конистенция и вид на мляко,вкуса на мен лично ми е ужасен-използват го веганите