Моите коментари

Марина коментира:
Определено е така. И аз винаги ги мажа със скилидка чесън и тогава прибавям всичко останало.
Марина коментира:
Любимото ми мезе за вино. Ако сиренето ми е по-солено, му слагам повечко зехтин :)
Марина коментира:
Страхотна комбинация от пъпеш и праскови. Доста е съблазнителен сладкиша и при всички положения ароматен :)
Марина коментира:
Пропуснах целината, понеже нямам в наличност, но си добавих малко лимонов сок :)
Марина коментира:
Често използвам тази комбинация за салата през зимата. Вкусно и здравословно. По някога добавям и малко зеле :)
Марина коментира:
Доволна съм от прочетеното, тъй като обичам да си пийвам чаша червено вино с вечерята. Полезно е за хора като мен с ниско кръвно.
Марина коментира:
Първата рецепта ще я пробвам задължително. Изглежда ми доста вкусна и икономична.
Марина коментира:
Любимият ми зеленчуков фреш за през зимата. Витаминозна бомба, но аз го харесвам без портокали.
Марина коментира:
Статията ме радва, понеже много обичам месо. Често го консумирам, но със салати.
Марина коментира:
В место мляко слагам вода.
Марина коментира:
Любимите ми десерти. Хем вкусни, хем здравословни.
Марина коментира:
Добавям и фурми към сместа.
Марина коментира:
Ще задам, най вероятно леко тъп въпрос... има ли значение температурата? В смисъл примерно суджуците си ги сушим на терасата и за тях нали трябва да е много студено, за да стегнат. За това филе същото ли важи, понеже не съм запозната по тази тема?
Марина коментира:
Чудесно! Следващата зима ще очакваме и анаконди да излизат от портокалите... вече не остана нищо истинско..направо да се чудиш какво да купуваш и ядеш.
Марина коментира:
Напълно вярно с изключение на това, че си хапвам доста сладко и, че обичам да готвя.
Марина коментира:
Без мая са. Получават се много добре.
Марина коментира:
Преди години когато ядях лук или чесън, сдъвквах 1-2 зърна кафе и се спасявах от лошият дъх.
Марина коментира:
И копъра и магданоза си ги нарязвам на ситно и ги слагам в найлонов плик в камерата. Когато готвя или ги ползвам са салати, просто отчупвам и разронвам с ръце. Като свежи са.