Моите коментари

Зори коментира:
И с червен лук става още по-вкусно! Ако са увити във фолио не е необходимо да се добавя вода.
Зори коментира:
Сушените люти чушлета трябва да са червени и зелени (за цвят и контраст), май съм го пропуснала в описанието на продуктите горе в рецептата.
Зори коментира:
Стават по-вкусни ако се увият в алуминиево фолио и се сложи масло или зехтин и подправки. Накрая може да ги отвиете от фолиото, за да получат приятен "загар". Поздрави! :)
Зори коментира:
Искам да ви предложа вариант за подобряване на рецептата. Ако замените бялата захар с кафява се получава още по-наситен и интересен вкус. Допълнително може да добавите в прясното мляко разтворимо (инстантно) кафе или 3 в 1 и се получават страхотни карамелени бонбони с аромат на кафе.
Зори коментира:
Благодаря Ви! И наистина са изключително вкусни!
Зори коментира:
Браво за оформлението! Истинско произведение на изкуството! Моите адмирации!
Зори коментира:
Аз съм от Панагюрище и много добре знам как се правят яйца по панагюрски! С масло! Но за тези, който нямат възможност да го направят с масло, става и с олио. Като към маслото се слага съвсем малко олио, за да не прегори! И във водата освен оцет се слага и сол. Иначе браво за рецептата, чудесно е написана!
Зори коментира:
Розичката е от сърцевината на киселото зеле :)))
Зори коментира:
Ореховите ядки могат да се заменят и със слънчогледови белени семки. Но в никакъв случай не ги пропускайте при изпълнението на рецептата (за ядките/семките става въпрос).
Зори коментира:
Готовия сироп за кашлица съхранявайте в бурканче с капак или в стъклено шише в хладилник.
Зори коментира:
Само да добавя, че чашата в която е ряпата трябва да е по-дълбока, защото като поседи медът в ряпата започва да тече гъст сок и може да прелее, затова хвърляте по едно око. За подобряване на вкуса може да добавите едно пакетче ванилия в готовия сироп.
Зори коментира:
Аз ги правя по-дебели, и освен отвън разцепвам ги с остър нож и ги намазвам и отвътре с пресован чесън, сол и масло.
Зори коментира:
Салатата стана с интересен вкус. Аз обаче препоръчвам коренчетата от дръжките да не се режат, а както са заедно да се натопят в тенджера със студена вода, за да се напият с вода. Така стават уникално сочни и хрупкави. Преди да ги пуснете в подсолената вряща вода изрежете коренчетата. И след попарването им ги залейте със студена вода в гевгир, за да си запазят цвета и витамините. Браво за рецептата!!!
Зори коментира:
Препоръчвам боба да се накисне във вода и сол поне за една нощ, така няма да се развари при омекване. И водата да се смени на няколко пъти по време на варенето. А ако добавите и лютеница става чудесна салата!
Зори коментира:
Аз добавих от мен към соса изцедени и много наситнени кисели краставички, стана уникално. А ако нямате под ръка кетчуп - става и с лютеница.
Зори коментира:
Соса се получи наистина много вкусен, ще го ползвам и за други ястия! Благодаря за хубавата рецепта!
Зори коментира:
Не се ли слага желатин?!