Най-вкусни са, докато са още топли от фурната. Иначе пак са вкусни, но като изтинат стават малко по-твърди. Ако искаш да останат по-меки сложи повече масло като ги печеш или пък ги напръскай с вода и ги покрий с кърпа, аз така направих с тези, които правих с обикновено брашно. Тези специално съм ги правила на работното място и на следващия ден бяха леко по-твърди, но пак са много вкусни. Препоръчвам да ги хапвате обаче докато са топли- тогава са най-вкусни
В рецептата пише, че месото ссе запечатва леко на тиган, а след това не се споменава какво става с него по-нататък. Слагате гъбите и навивате на руло. Ясно е, че месото се слага в тестото, проссто не сте го упоменали в рецептата. Поздрави
Тези бузи изглеждат страхотно! Дори аз, която не обичам такъв вид месо започнах да се облизвам... Браво, Дани! Поредната превъзходна и добре описана рецепта!
Човек винаги научава нови неща, докато е жив! Има толкова прекрасни места в нашата родина, всяко от които си има свои автентични рецепти и вкусове! Хубаво е, когато се показват, че да може и ние да си ги приготвим!
Моите коментари