Моите коментари

Най-вкусни са, докато са още топли от фурната. Иначе пак са вкусни, но като изтинат стават малко по-твърди. Ако искаш да останат по-меки сложи повече масло като ги печеш или пък ги напръскай с вода и ги покрий с кърпа, аз така направих с тези, които правих с обикновено брашно. Тези специално съм ги правила на работното място и на следващия ден бяха леко по-твърди, но пак са много вкусни. Препоръчвам да ги хапвате обаче докато са топли- тогава са най-вкусни
Моля, удоволствието е мое!
Севдалина, рецептите и сснимките ти са превъзходни! Възхищавам ти се! Поздрави
В рецептата пише, че месото ссе запечатва леко на тиган, а след това не се споменава какво става с него по-нататък. Слагате гъбите и навивате на руло. Ясно е, че месото се слага в тестото, проссто не сте го упоменали в рецептата. Поздрави
Пропуснала съм ги. Извинявам се! Слагат се с бакпулвера и брашното. Благодаря за коментара
Съжалявам, исках да гласувам с 5, но без да искам натиснах 4. Статията е много интересна. Научих нещо ново
Изглежда много добре, Марианка!
Тези бузи изглеждат страхотно! Дори аз, която не обичам такъв вид месо започнах да се облизвам... Браво, Дани! Поредната превъзходна и добре описана рецепта!
Дани, това мессо изглежда адски сочно и вкусно! Направо да му потекат лигите на човек като го гледа!
Човек винаги научава нови неща, докато е жив! Има толкова прекрасни места в нашата родина, всяко от които си има свои автентични рецепти и вкусове! Хубаво е, когато се показват, че да може и ние да си ги приготвим!
Интересна рецепта! Не съм чувала до сега за царевица в шарена сол, но сигурно е хубава на вкус, трябва да пробвам, за да разбера :)
Аз също обичам крема да е гъст!
Дани,този крем изглежда невероятно. Направо ми потекоха лигите! Непременно ще си го направя!
Много вкусно изглежда! Непременно ще го приготвя скоро
Изглежда невероятно тази торта
Както винаги перфектно изпълнение! Много харесвам всичките ти рецепти, Дани!
На това му се казва ИСПАНСКА рецепта! Браво, Дани
Не съм казала, че си си я измислила, не се опитвам ни най-малко да се заяждам, просто изказвам мнение