Ние ги ръсвахме със сладък червен пипер, защото бяха за детско меню. За основното меню си имаше други картофи, нарязани на шайби и печене с половин глава чесън от двете страни на тавата- или така наречените картофи а ла побле
Аз просто казах как съм ги правила. Не са трудни. Много са лесни. Понеже имахме тематични испански вечери и правихме много неща. Хората оставаха доволни, а за нас това е важното! Иначе картофките Ви изглеждат много добре
Аз съм ги правила в хотела, където работех миналото лято. Там ги ссваряваме, режем на купчета, пържим във фритюрника и накрая при издаване се ръсят с червен пипер. Туристите умираха за тях
Трябва да имаш все пак някакъв усет към храната и трябва да знаеш какво правиш, за да направиш такъв разкош! Не всеки може да се справи и не всеки може да направи такава "вкусна" снимка :)
Стана невероятна вкусотия и не се налагаше да цапам много съдове! Направо от котлона в печката, както са в тигана да се запекат яйцата! Изпекох и две наденички, нарязах ги и ги сложих и тях! Облизахме си пръстите
Моите коментари