Моите коментари

Така като гледам няма нищо бразилско в тази рецепта, само името. И със сок от лайм и оцет, няма ли да стане прекалено кисела?
Ние ги ръсвахме със сладък червен пипер, защото бяха за детско меню. За основното меню си имаше други картофи, нарязани на шайби и печене с половин глава чесън от двете страни на тавата- или така наречените картофи а ла побле
Аз просто казах как съм ги правила. Не са трудни. Много са лесни. Понеже имахме тематични испански вечери и правихме много неща. Хората оставаха доволни, а за нас това е важното! Иначе картофките Ви изглеждат много добре
Аз съм ги правила в хотела, където работех миналото лято. Там ги ссваряваме, режем на купчета, пържим във фритюрника и накрая при издаване се ръсят с червен пипер. Туристите умираха за тях
Важно е старанието, мила и презентацията! Страхотна презентация дори на семпъл десерт!
Много красиви кошнички, Дани! Отново моите адмирации за кулинарните ти умения! Перфектна както винаги!
Непременно ще го при готвя, когато имам време
Манчев ряпа да яде! :D
Всеки луд с номера си :)
Аз казвам каквото мисля. Тази рецепта ми напомня на един пържен сладолед, който бях яла в един китайски ресторант
Както винаги невероятна! Всеки комплимент за теб е малко, момиче! Страхотна кулинарка си
Заслужаваш си всички комплименти, Дани
След като в заглавието пише, че корите са домашни, според мен би трябвало да са упоменати продуктите за тях и как се правят
Аз правих подобни веднъж, но не ги варих, направо така и лазанята стана страхотна
Трябва да имаш все пак някакъв усет към храната и трябва да знаеш какво правиш, за да направиш такъв разкош! Не всеки може да се справи и не всеки може да направи такава "вкусна" снимка :)
Стана невероятна вкусотия и не се налагаше да цапам много съдове! Направо от котлона в печката, както са в тигана да се запекат яйцата! Изпекох и две наденички, нарязах ги и ги сложих и тях! Облизахме си пръстите
Благодаря Ви за отговора