Моите коментари

Всяка домакиня има своя рецепта за направата на курабийки. Тази, която посочвате вие е интересна и ще я опитам. Благодаря за коментара ви.
Вкъщи много се харесаха. Тази рецепта я знам от баба ми и винаги се получава. При мен орехите не изпадаха, защото самото тесто е мазно заради маста и те залепват, както и захарта. Щом обичате повече сладко, следващият път добавете още захар. И за да не ви изпадат орехите, можете да намажете курабийките с жълтък, преди поръсване. Благодаря за коментара и успех!
Струва ми се, че това отгоре е захар, или греша?
Ммммм, страхотно изглеждат. Тези дни ще си ги направя! Както винаги оригинална!
Забравих да напиша, че между всяка тортиля се слага от соления крем.
Използваласъм една кофичка кисело мляко, която е 400 гр и винаги ми се получава с тази рецепта
При мен си стана много добре. Явно сте го пекли на висока температура.
Киш Лорен се прави с бутер тесто, зеленчуци, сос Бешамел и кашкавал.
Какви са тези продукти? Аз направих козунак с половин килограм брашно, 125 гр масло, 3 яйца, 200 мл мляко и 11 гр мая. Тоя продукти в статията са сигурно за 5 козунака, не за един.
И кое й е мъжкото? Иначе изглежда добре.
Много се радвам, че са Ви харесали! Благодаря за доверието!
Както винаги уникална. Ще я пробвам с удоволствие!
Би трябвало да напишете също, че тиквичките се оставят да се отцедят, също както когато се прави руло, иначе блата ще стане много воднист. Иначе са супер, ще ги пробвам. Поздрави