Вкъщи много се харесаха. Тази рецепта я знам от баба ми и винаги се получава. При мен орехите не изпадаха, защото самото тесто е мазно заради маста и те залепват, както и захарта. Щом обичате повече сладко, следващият път добавете още захар. И за да не ви изпадат орехите, можете да намажете курабийките с жълтък, преди поръсване. Благодаря за коментара и успех!
Какви са тези продукти? Аз направих козунак с половин килограм брашно, 125 гр масло, 3 яйца, 200 мл мляко и 11 гр мая. Тоя продукти в статията са сигурно за 5 козунака, не за един.
Би трябвало да напишете също, че тиквичките се оставят да се отцедят, също както когато се прави руло, иначе блата ще стане много воднист. Иначе са супер, ще ги пробвам. Поздрави
Моите коментари