Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Апетитно,почти като в китайски ресторант.
Албена Асенова коментира:
Интересна идея за плънката,жалко,че няма снимка на изпечената вече питка.
Албена Асенова коментира:
И аз бих изключила чубрицата.Мисля,че и пресният лук е идеално допълнени.
Албена Асенова коментира:
Вкусно мезенце за пивка бира
Албена Асенова коментира:
Много я обичам,само дето аз слагам джоджен.
Албена Асенова коментира:
И я има навсякъде по парковете.
Албена Асенова коментира:
КПържени картофки никой не отказва.
Албена Асенова коментира:
Бих добавила червеното вино и зеленият чай.
Албена Асенова коментира:
Абсолютно недопустимо е също така консумацията на яйца.
Албена Асенова коментира:
Много добре се получават с тази препечена ядка.
Албена Асенова коментира:
До колкото знам лопуш и лапад е едно и също нещо.
Албена Асенова коментира:
Аз го намирам за много приятно и вкусно.
Албена Асенова коментира:
Това не са ли яйца по панагюрски?
Албена Асенова коментира:
И да похапнем,как може да откажем.
Албена Асенова коментира:
Аз обикновено ползвам кайма за пълнене,пилешкото е добро решение.
Албена Асенова коментира:
Добро предложение за десерт.