Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Късно я видях тази рецепта,но не е късно да я пробвам.Мисля,че мъфините ще са също така вкусни както и изглеждат
Албена Асенова коментира:
На всички в къщи е любима.Само за орехите не бях чувала,но и не мисля да добавям.
Албена Асенова коментира:
Чудесна гарнитура,а защо не и като основно ястие.
Албена Асенова коментира:
Мен също ми е любима.Но аз слагам праз или червен лук и магданоз.
Албена Асенова коментира:
Аз бих добавила и малко прясна целина.
Албена Асенова коментира:
От солта става твърд.Солта се слага накрая след като се изпече или изпържи черния дроб.
Албена Асенова коментира:
Ох,голям проблем е да се изчисти тигана след ползване.Вече съм съсипала един и предпочитам скарата само заради този проблем,но ще пробвам със съветите.
Албена Асенова коментира:
Отдавна не се бях сещала за грис халва.Тази рецепта ме върна в ученическите години,когато по столовете задължително присъстваше в седмичното меню.
Албена Асенова коментира:
Ха,и аз готвя на грил тиган,но изглежда доста от нещата не ги правя правилно.Ще се възползвам от съветите за напред.
Албена Асенова коментира:
Обожавам ги,особено със сирене.Предполагм с чесновата паста ще са неустоими.
Албена Асенова коментира:
Преди всичко е много добър антиоксидснт.Аз пия по 1 чаша всеки ден и ми действа наистина ободряващо.
Албена Асенова коментира:
Като гореща вода за шоколад- много ценен филм.Нищо общо с мексиканските сериали с които сме свикнали.
Албена Асенова коментира:
Бисквитите чаени или обикновени са?
Албена Асенова коментира:
Вили ти си майстор.Мисля да я пробвам рецептата макар да не е Нова година.Дано да ми се получи.
Албена Асенова коментира:
Правя гювеч,но тази рецепта ми се вижда много по добра от моята.Благодаря за рецептата.
Албена Асенова коментира:
Много добре се получават.Това за мен е универсално тесто-за пици,пърленки,тутманици..
Албена Асенова коментира:
Изглежда бързо и вкусно,само за забързани домакуни.