Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки бут за Великден

Агнешки бут за Великден

Разгледай всички 24 подбрани съвети за агнешки бут за великден в Gotvach.bg.
Печен агнешки бут по АрабскиПечен агнешки бут по АрабскиТавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....
Агнешки бут, печен в пликАгнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче. В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре. Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме в...
Печен агнешки бут в гювечПечен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и ако...
Миникозуначета за Великден в хлебопекарнаМиникозуначета за Великден в хлебопекарна
Прясното мляко се затопля леко, сипват се захарта и сухата мая и се разбърква до разтварянето им. Яйцата се разбиват с тел и се прибавят при млякото...
Агнешки бут със сос от зеленчуциАгнешки бут със сос от зеленчуци
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа. След като се извади,...
Агнешки бут с гъби по селскиАгнешки бут с гъби по селски
Обезкостявате бута и го почиствате от ципите и сухожилията. Заливате с 1 1/2 ч.ч. топла вода, посолявате, прибавяте 50 г масло, лютите чушки и няколко...
Агнешки бут с картофи и брюкселско зелеАгнешки бут с картофи и брюкселско зеле
Измивам приготвения агнешки бут....
Агнешки бут със зелен лук и гъбиАгнешки бут със зелен лук и гъби
Агнешкият бут със зелен лук и гъби е готов....
Маринован агнешки бут с картофи на фурнаМаринован агнешки бут с картофи на фурна
1
Маринованият агнешки бут с картофи на фурна превръща всеки ден в празник....
Агнешки бут по български в китайска маринатаАгнешки бут по български в китайска марината
Разфасоваме бута. Забъркваме марината в голяма купа от соевия сос, оризовото вино, меда и щипка индийско орехче. Потапяме месото и оставяме да престои...
Козунак за Великден в Еър ФрайърКозунак за Великден в Еър Фрайър
Козунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....
Агнешки бут с уникално хрупкава коричка по кипърскиАгнешки бут с уникално хрупкава коричка по кипърски
Агнешкият бут с уникално хрупкава коричка по кипърски е готов. Източник: кулинарен блог на М. Митева...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: