Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитет с кайма на фурнаНамажете дъното на малка тава с мазнина и разстелете на тънък слой лютеница. Върху нея разпределете каймата, омесена предварително с накиснатия и...
Месен специалитет с разни зеленчуциНарежете свинското месо на едри парчета, бутчетата оставете цели. Ако ползвате пилешко филе пеперуда, го разделете на две.
Сложете пилешкото месо...
1
Пилешки специалитет в бутер тестоВ маслото запържваме ситно нарязания от бялата част праз, докато омекне и го изваждаме. Последователно в същото масло запържваме нарязания бекон на...
2
Френски козунак
Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло.
Добавя...
Френски сладкиш
Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...
Френски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре .
Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
5
Френски ФранзелиМаята и захарта се разтварят в 300 мл топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата таблетка...
1
Френски тартифлет
Фурна - 180 градуса; Правоъгълна форма 30/20 см
Картофите се измиват и поставят необелени в тенджера с стрък пресен розмарин. Оставят се на котлона...
Френски еклерМоже да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени топки пълнени с крем и се загубва хрупкава текстура на тестото, също...
3
Френски омлетЗа приготвянето на френски омлет първото, което правим, е да счупим яйцата в купичка и след това разбиваме много добре....
1
Френски коктейл
Джинът, захарта и прясно изцеденият сок от лимона се разбиват с леда в шейкър.
Разпределят се в чаши за шампанско и се заливат с ледено шампанско...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
53
41
33
23
10
Дай твоята оценка: