Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вид Ястие Френски Специалитет

Вид Ястие Френски Специалитет

Прегледай всички 23 авторски предложения за вид ястие френски специалитет в Gotvach.bg.
Специалитет с кайма на фурнаСпециалитет с кайма на фурнаНамажете дъното на малка тава с мазнина и разстелете на тънък слой лютеница. Върху нея разпределете каймата, омесена предварително с накиснатия и...
Месен специалитет с разни зеленчуциМесен специалитет с разни зеленчуци
1
Нарежете свинското месо на едри парчета, бутчетата оставете цели. Ако ползвате пилешко филе пеперуда, го разделете на две. Сложете пилешкото месо...
Специалитет с кайма и гъбиСпециалитет с кайма и гъби
Специалитетът с кайма и гъби е много вкусен....
Пилешки специалитет в бутер тестоПилешки специалитет в бутер тесто
2
В маслото запържваме ситно нарязания от бялата част праз, докато омекне и го изваждаме. Последователно в същото масло запържваме нарязания бекон на...
Френски козунакФренски козунак
Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло. Добавя...
Френски сладкишФренски сладкиш
Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...
Френски кремФренски крем
5
В съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски ФранзелиФренски Франзели
1
Маята и захарта се разтварят в 300 мл топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата таблетка...
Френски тартифлетФренски тартифлет
Фурна - 180 градуса; Правоъгълна форма 30/20 см Картофите се измиват и поставят необелени в тенджера с стрък пресен розмарин. Оставят се на котлона...
Френски еклерФренски еклер
3
Може да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени топки пълнени с крем и се загубва хрупкава текстура на тестото, също...
Френски омлетФренски омлет
1
За приготвянето на френски омлет първото, което правим, е да счупим яйцата в купичка и след това разбиваме много добре....
Френски коктейлФренски коктейл
Джинът, захарта и прясно изцеденият сок от лимона се разбиват с леда в шейкър. Разпределят се в чаши за шампанско и се заливат с ледено шампанско...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 10
53
41
33
23
10
Дай твоята оценка: