Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко с лапад в гювечПреди да извадим гювеча, махаме капака и запичаме агнешко с лапад в гювеч....
Агнешко с Гъби в Гювеч
Добавете соса в гювеча при месото и печете още около 1 час.
Агнешкото с Гъби в Гювеч е много вкусно....
Агнешко със зеленчуци в гювеч
И той се изсипва при агнешкото със зеленчуци в гювеч, съдът се затваря и се пече още 1 час....
Гювеч с агнешко по тракийски
Месото се нарязва на парчета и се изпържва в загрятата мазнина, след което се прибавят последователно нарязаните на дребно лук, моркови, целина и...
Агнешко по селски в гювеч
Вземаме гювеча, отдолу наливаме олиото и поръсваме с праза и лука. Върху тях готовите нарязани парчета агнешко месо....
Румънски гювеч с агнешко месо
Месото се нарязва на едро и се запържва в смес от разтопено масло и олио, слага се в тенджера, залива се с вряла вода, колкото да го покрие, и се...
Манастирски гювеч с агнешко месо
Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час....
Зеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Постен гювеч с ориз
Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода).
Пече се до готовност....
Гювеч със свинско и ориз
По желание може да запечете свинския гювеч, но аз не го направих, кашкавалът се разтопи от топлината на ястието....
Гювеч с ориз по манастирскиСлед това гювечът се посипва с наситнен магданоз и копър.
Зеленчуковият гювеч може да се сервира както топъл, така и студен....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: