Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Риба Есетра

Как да Приготвим Риба Есетра

Открий всички 23 кулинарни идеи относно как да приготвим риба есетра в Gotvach.bg.
Есетра плакия на фурнаЕсетра плакия на фурнаЕсетрата плакия на фурна е готова....
Есетрова дунавска риба с лимониЕсетрова дунавска риба с лимони
Рибата се почиства, главата ѝ се маха. От двете страни на тялото се правят симетрични дълбоки прорези, като се внимавате да не се прерязва гръбнакът...
Хитра рибаХитра риба
След като ми бяха готови от едната страна, обърнах към другата печената риба. И ето.... Имаме нашата хитра рибка....
Маринована рибаМаринована риба
8
За повече буркани с маринованата риба увеличете количеството на продуктите. Маринованата риба е готова....
Пържена рибаПържена риба
Изчистете и измийте рибата, отцедете я и попийте останалата вода с хартия. Посолете и поръсете с лимонов сок всяко парче. Постепенно и като бъркате...
Подлучена рибаПодлучена риба
1
Почистете рибата, натъркайте я със сол и черен пипер. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте рибата в брашно и я изпържете от двете страни. В същата мазнина...
Панирана рибаПанирана риба
1
Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме. В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето....
Бутер рибаБутер риба
Върху едната форма разпределяме по средата плънката, отгоре рибното филе и слагаме втората бутер риба....
Риба кавърмаРиба кавърма
С тази смес заливаме запържената риба....
Пълнена рибаПълнена риба
Изчистете рибата, като я оставите с главата и опашката. Натъркайте я със сол обилно и оставете да престои за 30 минути. През това време загрейте...
Риба маринованаРиба маринована
Лукът се нарязва на дълго и тънко и се пържи. Прибавят се морковите, счукания в оцет чесън, брашното и се пържи. Добавя се доматеното пюре, дафиновия...
Опушена рибаОпушена риба
По принцип пушената риба става със всякакъв вид, но скумрията е класика. Пробвал съм и с пъстърва, резултатът също е добър....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
43
33
20
10
Дай твоята оценка: