Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тортила със свински бутНавийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут.
Бон Апети!...
Пьоркьолт от свински бутВърху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
1
Свински бут на фурнаСложете маринования свински бут да се пече в предварително нагрята на 200 градуса фурна за около 1 час и 30 минути....
1
Свински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се.
Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Бавно печен свински бут с ароматни подправки
Увеличаваме температурата на 200 градуса и печем още около 20 минути до зачервяване.
Сервираме вкусното печено свинско с подходяща гарнитура....
Свински сушен бутДобре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също зарита...
4
Мамината манджа със свински бут
Сложете я да се пече на 180 °C до готовност на месото.
Мамината манджа със свински бут е много вкусна....
Маринован свински бут на фурна
Пече на 200 градуса около 90 минути.
После фолиото се маха и месото се маже със смес от мед и зехтин....
Домашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: