Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Бут в Плик за Печене

Свински Бут в Плик за Печене

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно свински бут в плик за печене в Gotvach.bg.
Тортила със свински бутТортила със свински бутНавийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
Свински бут на фурнаСвински бут на фурна
1
Сложете маринования свински бут да се пече в предварително нагрята на 200 градуса фурна за около 1 час и 30 минути....
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински Бут на СкараСвински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Марината за Свински бутМарината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Бавно печен свински бут с ароматни подправкиБавно печен свински бут с ароматни подправки
Увеличаваме температурата на 200 градуса и печем още около 20 минути до зачервяване. Сервираме вкусното печено свинско с подходяща гарнитура....
Свински сушен бутСвински сушен бут
4
Добре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също зарита...
Мамината манджа със свински бутМамината манджа със свински бут
Сложете я да се пече на 180 °C до готовност на месото. Мамината манджа със свински бут е много вкусна....
Лападена яхния със свински бутЛападена яхния със свински бут
1
Лападената яхния със свински бут е много вкусна!...
Маринован свински бут на фурнаМаринован свински бут на фурна
Пече на 200 градуса около 90 минути. После фолиото се маха и месото се маже със смес от мед и зехтин....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: