Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хайдушки сачПилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час.
Свинското...
Какво е сач?
Сачът представлява глинен съд, на който може да се приготвят както зеленчуци, така и месото....
Как да си приготвим катми на сачКато че ли забравихме „простичките” български гозбички, които обаче са уникално вкусни и едва ли изобщо могат да се сравнят с каквито и да било други...
2
Свинско на сачНарежете месото на едри парчета и го мариновайте в смес от 5 с.л. олио, 4 с.л. соев сос и мед за няколко часа.
Сложете сача върху студен котлон...
3
Кюфтета на сач
След това от нея се оформят кюфтета, които се нареждат на разстояние едно от друго в намасления и загрят сач....
Сирене върху сач
Режем сиренето на плочки и го редим на глинен сач.
Лука режем на тънки полумесеци и нареждаме върху сиренето....
Сач по селски
Последователно се запържват картофите, месото, лукът и гъбите.
Сачът се загрява и върху него се нареждат полуготовите продукти, киселите краставички...
Хляб на сач
Печенето става бързо, защото самият сач е топъл и самата фурна, но хлябът на сач не изгоря....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: