Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Калкан

Как се Готви Калкан

Открий всички 36 авторски предложения относно как се готви калкан в Gotvach.bg.
Калкан, печен на жарКалкан, печен на жарТъй като за скарата ползваме голям калкан, чистенето може да се окаже трудна задача, затова може да помолите да го направят в рибарския магазин, откъде...
Рибена Супа с КалканРибена Супа с Калкан
Запечатайте на леко намазнен тиган с незалепващо покритие калкана за минутка от всяка страна и го натрошете или нарежете на ситно в супата....
Цял калкан на фурна с тиквички и чесънЦял калкан на фурна с тиквички и чесън
Тавата се изважда и върху тиквичките се полага голямата риба калкан с коремчето надолу....
Калкан върху канапе от зеленчуциКалкан върху канапе от зеленчуци
Предварително почистеният калкан се натрива със сол, черен пипер и се полива с прясно изцеден лимонов сок....
Филе от калкан със сосФиле от калкан със сос
Сервира се в чинии парчета калкан с гарнитура от соса....
Калкан със спанак и доматено пюреКалкан със спанак и доматено пюре
Добавете към тях калкана и доматеното пюре. След като калкана се задуши, разпределете ястието в тавичка....
Рибена чорба от попчета и глави на калканРибена чорба от попчета и глави на калкан
1
Сваряват се главите от калкан и попчетата, след което се изваждат от бульона и се оставят да се охладят....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
В същия тиган, ако е необходимо, се добавя още масло, сипват се чили люспите, риган, мащерка, пресован чесън и се готви при разбъркване за 30 секунди...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: