Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Месо с Праз

Месо с Праз

Прегледай всички 60 кулинарни идеи за месо с праз в Gotvach.bg.
Свинско месо с праз, картофи и майонеза на фурнаСвинско месо с праз, картофи и майонеза на фурнаИзмийте и нарежете свинското месо на ситни кубчета. Овкусете с черен пипер, кимион и сол на вкус....
Пържено свинско с празПържено свинско с праз
Сервираме в дълбока чиния пържено свинско с праз....
Печено свинско с празПечено свинско с праз
1
Поръсете със сминдух и поднесете печеното свинско с подходяща гарнитура. Печеното свинско с праз е готово....
Вкусно свинско с празВкусно свинско с праз
Добавяме предварително измития и нарязан праз лук към задушеното свинско....
Запържено пиле с празЗапържено пиле с праз
Стръковете праз почистваме, измиваме и нарязваме на колелца. В маслото задушаваме нарязания праз и след 5 минути прибавяме пилето и сок от лимон....
Телешко с праз и гъбиТелешко с праз и гъби
2
В глинен гювеч, намазан с олио, поставете телешкото, нарязано на кубчета. Добавете праза, нарязан на колелца, и гъбите нарежете на четири....
Запеканка с праз, свинско и кашкавалЗапеканка с праз, свинско и кашкавал
След това се отстранява, добавя се нарязаният праз и се задушава до омекване....
Фидеуа с пилешко и пуешко месоФидеуа с пилешко и пуешко месо
Поставете съд за паеля на котлона, сипете малко зехтин и щом загрее, сложете нарязаното месо. Пържете до хубаво златисто....
Кисело зеле с грах, праз и пуешкоКисело зеле с грах, праз и пуешко
Сварете пуешкото месо. Нарежете зелето и праза....
Селска доматена яхния с праз и свинско месо от бурканСелска доматена яхния с праз и свинско месо от буркан
Селската доматена яхния с праз и свинско месо от буркан е готова....
Патешко магре с нар и канапе от празПатешко магре с нар и канапе от праз
През това време запечатайте патешкото магре за 3 минути от страната на кожата и 1-2 минути от страната на месото. Огънят трябва да е силен....
Терин от пуешко и свинско месоТерин от пуешко и свинско месо
Двата вида месо се смилат и се смесват. Яйцата се разбъркват с бялото вино и се добавя джинът....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: