Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Родопска Кухня

Родопска Кухня

Открий всички 55 подбрани съвети относно родопска кухня в Gotvach.bg.
Родопска разядка за ракияРодопска разядка за ракияДобър апетит и наздраве с тази родопска разядка за ракия!...
Смилянски боб по родопска рецептаСмилянски боб по родопска рецепта
Добре е да накиснете боба за няколко часа във вода, след което да смените първата вода на варенето. След като кипне с втората вода, добавете скълцания...
Телешко по ловджийски (родопска рецепта)Телешко по ловджийски (родопска рецепта)
Месото и шунката нарязвам на ситни парчета. В дълбок тиган загрявам олиото и запържвам хубаво месото, докато остане на мазнина. Прибавям лука,...
Родопска боб яхния с наденицаРодопска боб яхния с наденица
2
След като отново заври, премахнете родопската боб яхния с наденица от котлона....
Родопска кавърма с мляно месоРодопска кавърма с мляно месо
Накиснете сушените манатарки в гореща вода и оставете за няколко минути. Запържете агнешката кайма в загрят тиган със зехтин. Нарежете морковите...
Родопска зеленчукова яхния в мултикукърРодопска зеленчукова яхния в мултикукър
Особено апетитна е родопска зеленчукова яхния в мултикукър с препечени филийки с масло и самардала....
Родопска вита баница с мая (Бюрек)Родопска вита баница с мая (Бюрек)
Сервирайте витата родопска баница с кисело мляко или айрян....
Родопска гозба от зрял боб и царевицаРодопска гозба от зрял боб и царевица
1
Към родопската гозба нарязана на тънко шарена сланинка е идеален вариант. Родопската гозба от зрял боб и царевица е готова....
Руло от тиквички (без брашно) с родопска брънзаРуло от тиквички (без брашно) с родопска брънза
Тиквичките се настъргват на едро ренде и се посоляват с щипка сол. Отцедете ги и прибавете към тях едно цяло яйце, два белтъка и кокосовото брашно...
Закуска Родопка с КренвиршЗакуска Родопка с Кренвирш
Получиха се много вкусни Родопки - мекички с хрупкава коричка! Да ви е сладко! *Родопка - тестена закуска с плънка от картофи...
Качамак по родопски с месоКачамак по родопски с месо
1
С лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак. Много вкусна родопска гозба....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Почистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне. Към него се прибавят...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: