Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Котлет по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода....
Свински дроб по ловджийски
Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко....
Задушени свински бъбреци по ловджийски
След като сме почистили бъбреците от лойта и ципите, ги нарязваме на кубчета.
Слагаме ги в тенджера, в която сме прибавили към водата оцет, и варим...
Пиле по ловджийски с кисели краставички и гъбен сос
Пилето си го нарязваме на порционни парчета. В тиган запържваме бекон и го отделяме настрани.
Месото го запържваме в същата мазнина, като ако е...
Свински котлет с гремолата
Сами се сещате, че свински котлет с гремолата са идеалната вечеря за вашите гости :)...
Свински котлет със спаначен сос
Сложете сол на вкус, налейте лимоновия сок, зехтина и разбийте на пюре, което да е по-едро. След това добавете и настъргания кашкавал....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: