Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боядисани яйца за ВеликденСварете яйцата. Накъсайте магданоза на отделни листенца или съцветие от листенца. Може да използвате малки листенца здравец, детелини, листа от целина...
Козуначена питка за ВеликденВ купичка изсипвам около 100 мл топло прясно мляко, маята и 2 лъжици брашно. Изчаквам да се активира и пресявам брашното, след което добавям и останалите...
4
Обреден хляб за Великден
Маята се разбърква с леко затопленото мляко и захарта и след като шупне, се слага в кладенче от пресятото брашно. Добавя се солта, содата, гасена...
Вкусен козунак за Великден
Продуктите трябва да са със стайна температура или съвсем леко затолени. Ако бъдат студени, тестото ще втаса много трудно.
Когато нямам време...
Шприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Традиционна погача за Великден
Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....
Масленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: