Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Великденски Ястия

Традиционни Великденски Ястия

Открий всички 199 избрани предложения относно традиционни великденски ястия в Gotvach.bg.
Боядисани яйца за ВеликденБоядисани яйца за ВеликденСварете яйцата. Накъсайте магданоза на отделни листенца или съцветие от листенца. Може да използвате малки листенца здравец, детелини, листа от целина...
Козуначена питка за ВеликденКозуначена питка за Великден
4
В купичка изсипвам около 100 мл топло прясно мляко, маята и 2 лъжици брашно. Изчаквам да се активира и пресявам брашното, след което добавям и останалите...
Обреден хляб за ВеликденОбреден хляб за Великден
Маята се разбърква с леко затопленото мляко и захарта и след като шупне, се слага в кладенче от пресятото брашно. Добавя се солта, содата, гасена...
Вкусен козунак за ВеликденВкусен козунак за Великден
Продуктите трябва да са със стайна температура или съвсем леко затолени. Ако бъдат студени, тестото ще втаса много трудно. Когато нямам време...
Меки Сладки за ВеликденМеки Сладки за Великден
Меките Сладки за Великден са готови....
Козуначени панделки за ВеликденКозуначени панделки за Великден
11
Козуначените панделки за Великден са готови....
Шприцовани курабии за ВеликденШприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Традиционна погача за ВеликденТрадиционна погача за Великден
Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Кексът агънце за Великден е готов....
Козуначен венец за ВеликденКозуначен венец за Великден
Козуначения венец за Великден поръсете с пудра захар, щом бъде готов....
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Лесни курабийки за ВеликденЛесни курабийки за Великден
Разнесе се ароматът на лесните курабийки за Великден....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: