Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бърз Пататник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз пататникЗахлупваме с капака и чакаме около 6-8 минути, зависи от дълбочината на тигана и дебелината на нашия бърз пататник....
Пататник с брашно
Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал.
Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....
Пататник с картофиОтгоре се нареждат филийки масло и се печете пататника до приятен загар в умерено загряна фурна....
8
Пататник от ТриградОт нея знам, че в голия пататник (този без кори) не се слага сирене или кашкавал, а се поръсва отгоре, а когато се приготвя пататник с кори – сиренето...
1
Пататник по Ряковски
С помощта на капак или голяма чиния обръщаме пататника да се опече и от другата страна. До готовност му трябват още 10 минути на бавен огън....
Пататник на фурна
Пататникът се пече на 180 градуса за 20-25 минути, докато се зачерви. Поднася се с настъргано сирене и маслини....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
53
41
31
22
10
Дай твоята оценка: