Gotvach.bg»Избрани Колекции»Замразяване на Патладжан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Замразяване на Патладжан

Замразяване на Патладжан

Открий всички 12 кулинарни идеи за замразяване на патладжан в Gotvach.bg.
Замразяване на карфиолЗамразяване на карфиолСлед това слагаме в торбички и замразяваме. Така приготвения карфиол ползваме до 9 месеца....
Патладжан с каймаПатладжан с кайма
3
Патладжанът с кайма е много вкусен....
Патладжан с моцарелаПатладжан с моцарела
Разрязваме патладжана на две по дължина и издълбаваме сърцевината....
Патладжан с плънкаПатладжан с плънка
1
Плънката се приготвя, като кьопоолуто от смлените продукти и половинките патладжан се пълнят с него....
Патладжан с кориандърПатладжан с кориандър
Намажете лентичките патладжан със сместа от кориандър и ги навийте на малки рула....
Патладжан с шункаПатладжан с шунка
1
Всеки изпържен патладжан мажете от едната страна с тази смес. Слагайте тънка филийка шунка и завивайте на охлюв или рулце....
Патладжан с майонезаПатладжан с майонеза
Измиваме патладжаните и ги опичаме на фурна или на котлон. Обелваме ги и ги нарязваме. Нареждаме ги в дълбок съд, прибавяме счукания чесън и сол...
Замразяване на маслини във фризерЗамразяване на маслини във фризер
Здравите и зелени маслини се измиват и почистват и оцеждат от водата. С дървено чукче за месо се удрят добре да се напукат леко. Вяска маслинка...
Патладжан по гръцкиПатладжан по гръцки
Печете патладжана 20 минути до златист загар. Сервирайте патладжана по гръцки с домашен хляб и зелена салата....
Патладжан по средиземноморскиПатладжан по средиземноморски
1
Кубчетата патладжан сложете в гевгир и ги поръсете със сол....
Патладжан на скараПатладжан на скара
Готовият патладжан се подрежда на редове, като всеки ред се залива с марината. Оставя се да престои няколко часа, за да овкуси по - добре....
Патладжан с чорбаджийски чушкиПатладжан с чорбаджийски чушки
Патладжанът се нарязва на филийки, поръсва се със сол и престоява да се отцеди. След което се изпържва в олиото. Изважда се....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 5
50
43
30
22
10
Дай твоята оценка: