Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Панирана Риба Пангасиус
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Панирана Риба Пангасиус

Как се Приготвя Панирана Риба Пангасиус

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се приготвя панирана риба пангасиус в Gotvach.bg.
Пангасиус с пармезанПангасиус с пармезанВадим рибата намазваме я с получената смес и отново вкарваме във фурната. Пече се до златисто....
Пангасиус с горчицаПангасиус с горчица
Филетата от Пангасиус се изваждат от фурната и отделената вода се излива....
Панирана рибаПанирана риба
1
В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето....
Панирана риба МерлузаПанирана риба Мерлуза
Приготвя се панировката, като се разбиват яйцата с брашното, солта, пиперът и малко вода....
Панирана риба хокиПанирана риба хоки
Оваляйте рибата и я изпържете в сгорещена мазнина....
Панирана риба ПангаПанирана риба Панга
Вадим и слагаме върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина. Сервираме по желание с подходяща гарнитура за риба....
Пангасиус на скараПангасиус на скара
С получения сос намазваме пангасиуса. Загряваме си скарата и поставяме рибата....
Хрупкав пангасиус с корнфлейксХрупкав пангасиус с корнфлейкс
Поднесете панираната риба с подходяща салата. Хрупкавият пангасиус с корнфлейкс е готов....
Пангасиус в доматен сосПангасиус в доматен сос
4
Филето пангасиус нарежете на едро и го овкусете с малко от всички подправки....
Ароматен пангасиус с панировкаАроматен пангасиус с панировка
Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен копър...
Панирана риба по английскиПанирана риба по английски
1
В дълбок съд смесете прясното мляко, бирата, оцетът и яйцата, овкусете със сол, бял пипер и разбъркайте добре с тел. При непрекъснато бъркане добавете...
Панирана риба с копърПанирана риба с копър
Рибата се нарязва на правоъгълни парчета със страни 10х5 см. Те се овалват в пресния копър....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: