Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кебап в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап в Гювеч

Кебап в Гювеч

Разгледай всички 12 избрани предложения относно кебап в гювеч в Gotvach.bg.
Млечен кебап–гювечМлечен кебап–гювечМесото се нарязва на хапки. Напръсква се с ракията. Прибавят се всички подправки. Разбърква се, захлупва се с капак и се оставя в хладилник. След...
Винен кебап в гювечВинен кебап в гювеч
В глинения гювеч на дъното сипваме малко олио и застиламе лука, нарязан на едри филийки....
Кебап в гювечеКебап в гювече
2
Нарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер. Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
Свински кебап в глинен гювечСвински кебап в глинен гювеч
Похлупете гювеча и изпечете във фурна до готовност. Свинският кебап в глинен гювеч е много вкусен....
Гювеч с фазанГювеч с фазан
Гювечът с фазан е готов....
Гювеч с картофиГювеч с картофи
1
Почистваме и нарязваме на кубчета картофите и ги поставяме в гювеча....
Гювеч с пилеГювеч с пиле
Прехвърляте в тавичка и печете в умерена фурна, докато гювечът остане на мазнина....
Гювеч с патладжаниГювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с лукГювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч в гърнеГювеч в гърне
1
Махнете капака и залейте в гювеча. Върнете гърнето да се пече за още около 10-15 минути....
Гювеч с наденицаГювеч с наденица
Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна. Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: