Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лапад с Агнешко и Картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лапад с Агнешко и Картофи

Лапад с Агнешко и Картофи

Открий всички 12 авторски предложения относно лапад с агнешко и картофи в Gotvach.bg.
Агнешко с лапад и картофиАгнешко с лапад и картофиВ дълбока тенджера поставяме лапада, нарязаните картофи, ориза и агнешкото месо отгоре....
Картофи с агнешкоКартофи с агнешко
Щом месото е полусварено, прибавете картофите, цели, а по-едрите - нарязани. Посолете при нужда....
Агнешко с лападАгнешко с лапад
След малко преместете агнешкото с лапад в тава, прибавете джоджена и го запечете, докато водата леко се изпари....
Мусака с агнешко, картофи и оризМусака с агнешко, картофи и ориз
2
Картофите (500-600 г) белим, измиваме и нарязваме на кубчета. Ориза (1 к.ч.) измиваме в няколко води....
Агнешко с картофи в гювечАгнешко с картофи в гювеч
Запечете до приятен загар отворения гювеч с агнешко с картофи, но внимавайте да не пресушите месото. Добър апетит!...
Агнешко с картофи и чушкиАгнешко с картофи и чушки
Сложете го в голяма подмазнена тава върху предварително почистените и нарязани картофи и чушки....
Великденско агнешко с лападВеликденско агнешко с лапад
Лападът се нарязва и се задушава на слаб огън в останалото масло. Добавя се оризът и 3 чаши вода. Посолява се....
Готвено агнешко с лападГотвено агнешко с лапад
2
Преди лападът да е бланширан, пресните листа са приблизително 500-600 грама. Измиваме агнешкото месо, заливаме с вода и кипваме....
Агнешко с картофи на фурнаАгнешко с картофи на фурна
Поднасяме печеното агнешко, поръсено с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Агнешкото с картофи на фурна е готово....
Агнешко бутче с картофи и маслиниАгнешко бутче с картофи и маслини
Готовото печено агнешко покрийте за 10 минутки преди да поднесете на вашата трапеза. Агнешкото бутче с картофи и маслини е много вкусно!...
Агнешко с лапад в гювечАгнешко с лапад в гювеч
Преди да извадим гювеча, махаме капака и запичаме агнешко с лапад в гювеч....
Агнешко с лапад в пликАгнешко с лапад в плик
Така маринованото агнешко заравяме в нарязания зелен лук, лапад и гьозум, покриваме с фолио и прибираме в хладилника за 24 часа, но ако нямаме възможност...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: