Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печене на Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печене на Патица

Печене на Патица

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно печене на патица в Gotvach.bg.
Маринована патицаМаринована патицаИзмиваме и нарязваме патицата на порции. Оставяме месото в подходящ съд....
Патица магреПатица магре
Сипете гарнитура от картофеното пюре и полейте патицата магре с боровинковия сос....
Пълнена патицаПълнена патица
4
Патицата отделя много мазнина по време на печене и затова е добре да не е директно на дъното....
Задушена патицаЗадушена патица
Нарежете патицата на порции и поднесете със соса и гарнитура от картофи и салата....
Печена патицаПечена патица
Сложете да се пече и периодично я мажете със смес от масло и мляко с помощта на четка....
Крехка печена патицаКрехка печена патица
Пече се във фурната 5 часа на 150 г. След като се извади, се залива десетина пъти със сока от печенето, докато изстине....
Патица с оризПатица с ориз
Оризът се пече в предварително загрята фурна 30-40 мин. След изваждане обилно се поръсва с нарязан магданоз. Патицата с ориз е готова....
Задушена патица капамаЗадушена патица капама
Измиваме добре патицата и я нарязваме на порции, след което я задушаваме в собствената ѝ мазнина за няколко минути....
Патица с мащеркаПатица с мащерка
Връщаме я във фурната и печем още 10 мин....
Патица с портокалиПатица с портокали
3
Намазваме печената патица с глазурата и печем още 30 минути (около 2.5 часа общо). Ако глазурата започне да изгаря, покриваме с фолио....
Рагу от патицаРагу от патица
Обезкостяваме патешките бутчета, като премахваме и кожата им. Месото режем на кубчета и запържваме до златисто в маслото. Вадим от съда и в него...
Патица с триеницаПатица с триеница
Патицата я почистваме, измиваме и сваряваме в подсолена вода. След което я нарязваме на порции....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: