Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилаф с Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилаф с месоНарязваме месото на тънки парчета, като отстраняваме мазнината. Нарязваме фино джинджифила, лютата чушка и лука.
Сваряваме ориза с гореща вода...
Пилаф със свинско месо
Почистете и измийте ориза много добре, като го търкате между дланите си в няколко води до чиста кристална вода. Залейте го със студена и леко подсолена...
Пилаф с патешко месо
Оставете готовото магре да отпочине за малко, а мазнината от тигана запазете за пилафа....
Пилаф с овнешко месо
Изпържете нарязаното на кубчета месо, прибавете настърганите моркови и нарязания лук. Изпържете.
Прибавете доматеното пюре, 700 мл вода, черен...
Пилаф
Разтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето.
След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме...
Арменски пилаф
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
Киноа пилаф
Нарязваме на ситно лука и моркова и ги задушаваме за няколко минути с олиото и малко водичка. По желание може да ги оставим да се позапържат за още...
Узбекски пилаф
Оризът трябва да се почисти хубаво, след което да се накисне за поне два часа в подсолена вода. Когато престои, изсипете водата и го подсушете....
Бърз пилаф
Загрейте 2 с.л. от олио и изпържете лука със захарта до покафеняване.
Добавете подправките и дафиновите листа и гответе още 1-2 минути.
Прибавете...
Пилешки пилафНарязваме предварително свареното пилешко месо на тънки лентички. Запържваме го за кратко в сгорещеното масло. Когато се зачерви добавяме и ситно...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: