Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Ябълково Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Ябълково Вино

Приготвяне на Ябълково Вино

Открий всички 12 подбрани съвети относно приготвяне на ябълково вино в Gotvach.bg.
Ябълково виноЯбълково виноАко не добавите захар ябълковото вино ще е нетрайно и слабо....
Наденица с ябълково виноНаденица с ябълково вино
Изсипете цялото количество ябълково вино или сайдер и когато започне да къкри, намалете огъня и оставете да ври 25-30 минутки така....
Свинско печено с ябълково виноСвинско печено с ябълково вино
Свинското печено с ябълково вино е готово....
Свински пържоли с ябълково виноСвински пържоли с ябълково вино
Поръсете пържолите с черен пипер и сол и ги изпържете в олио до зачервяване и готовност. Извадете ги и ги сложете на топло. В останалата от пърженето...
Ябълково греяно виноЯбълково греяно вино
Оставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Ябълково маслоЯбълково масло
Ябълковото масло е гъсто, леко карамелизирано ябълково пюре с ароматни подправки....
Ябълково сладкоЯбълково сладко
Измиваме, обелваме и изчистваме от семките ябълките. Нарязваме ги на четири и ги слагаме в подходяща дълбока тенджера да се варят с вода, колкото...
Ябълково пюреЯбълково пюре
Готовото ябълково пюре може да се консумира веднага или да се използва при направата на сладкиши....
Ябълково рулоЯбълково руло
Завийте заедно с кърпата ябълковото руло. Оставете да се охлади напълно, преди да нарежете ябълковото руло! Да ви е сладко!...
Ябълково фростиЯбълково фрости
Портокалът се изстисква и сокът се смесва с ябълковия сайдер и плодовия ликьор. Сместа се слага в блендер и се разбива до пяна....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: