Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Нина Иванова Иванова
Според мен - италианската и южноамериканската
Нина Иванова Иванова
Винаги с прясно мляко. Ако нямам - не правя . Наскоро ми попадна рецепта за палачинки с кокосово мляко и кокос и ще ги пробвам когато имам време..
Нина Иванова Иванова
Сол и черен пипер, магданоз, чубрица и лют червен пипер. Напоследък много харесвам кимиона...
Нина Иванова Иванова
Не използвам и аз маргарин ама съм правила една две рецепти в които е имало..иначе за съжаление обичам доста вредни храни...
Нина Иванова Иванова
Да, то пак е обвързано с формата. Гърнето е по-дълбоко и затова е за ястия с повече течност. Ще си купя гърне (имам само гювеч) да пробвам А в нета четох разни мнения, че едното се запечатвало с тесто и тн. Ама според мен ако решиш и с двете можеш да готвиш ястия които се запечатват с тесто..
Нина Иванова Иванова
Всъщност наистина може и мястото на готвене да разликата - дали във фурна,жар, котлон и тн.
Нина Иванова Иванова
Никога, според мен е вреден. Използвам кафява и бяла захар.
Нина Иванова Иванова
Едната ми баба прави страхотни гюзлеми и кекс, е колкото и да я гледам и чета рецепти не мога да ги направя същите. Другата пък правеше перфектни погачи и баници и така и не се научих да ги правя като нея. Успокоявам се че поне любовта към готвенето съм наследила от нея.
Нина Иванова Иванова
И аз не обичам шоколад с мента (но го смятам за класика). Предпочитам го с карамел или с ядки, с морска сол или лют .
Нина Иванова Иванова
Аз ги ползвам за поръска на печива и благодаря за полезната информация.
Нина Иванова Иванова
Смути специално не, но в къщи си правим всякакви сокове в зависимост от това какъв сезон е и какво има на пазара.
Нина Иванова Иванова
Постила съм два пъти. Първият път свалих 5 кг., а втория не знам, тъй като не се измерих. По-важното е че тогава разбрах, че месото не ми липсва толкова (преди постите мислех че без месо на масата не мога да се нахраня). Липсваха ми много сиренето и кашкавала.
Нина Иванова Иванова
Аз готвя нови ястия, които досега все не съм имала възможност и бях приятно изненадана какви вкусни неща могат да се получат. Харесвам тематичните седмици, те ме карат да търся и да готвя ястия за които все не имало време.
Нина Иванова Иванова
Не съм. Ама бих го сготвила ако някой ми го даде естествено подготвен за готвене (не бих го убила, макар че не се знае на самотен остров какво може да се случи )
Нина Иванова Иванова
Аз на брускети и паста също но и аз не го харесвам и не го ползвам често макар и да съм правила това онова...А иначе обичам босилек..
Нина Иванова Иванова
Питам, защото ми е интересно предават ли се рецепти през поколенията и как в днешния компютърен свят. Едната ми баба правеше страхотна баница (така и не се научих да я правя, а баба вече я няма). Та се чудя как и искам да съхраня изпробвани любими на семейството ми рецепти на които да науча (ако имат желание де) щерките ми.
Нина Иванова Иванова
На вкуса, но вървят ръка за ръка с вида.
Нина Иванова Иванова
За маслото съм, но използвам немски марки, че на българските не вярвам. То и за немските не е сигурно ама все си мисля че имат по-строг контрол.