Нина Иванова Иванова
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти614Снимки1861Статии39СъветиКоментари91Форумни теми5Постове във форума112За менИзпрати съобщениеточки20337
Време за приготвяне?
Здравейте!
Интересувам се посочвате ли във времето за приготвяне например време за втасване на тестото или време за мариноване на месо?
Когато трябва да го посоча много се чудя...Като четох няколко рецепти за тестени изделия тези дни и ми се струва че не се посочва. Може и аз да греша де и да трябва да се посочи само техническото време на самото действие.За време за готвене посочвам времето за топлинна обработка.
Хубав ден!
Готвили ли сте агнешки котлети?
Готвили ли сте агнешки котлети и как? Нарязани или цели? За първи път днес готвих и ги готвих цели. Така видях че правят в MasterChef... да ама обаче като дойде времето да ги нарежа и голям зор видях...Сигурно си има някаква техника. Не съм видяла в MasterChef някой като мен с пот на чело да се мъчи да нареже котлетите когато станат готови. Бях ги застъпила имам чувство с крак...
Готвили ли сте патешко магре?
Готвили ли сте патешко магре? Гледам в MasterChef се изтрепват да го готвят и нещо съм се запалила да пробвам...Ако някой е готвил да сподели по специфични моменти и тънкости, моля!
Каква е разликата според вас между гърне и гювеч?
Има ли според вас разлика във вкуса на приготвените ястия в гювеч и в гърне или разликата е само във формата (Едното е по разлато - гювеча, а гърнето по-дълбоко.)