Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Сия Рибагина»Единичен статус #264068
  • Сия РибагинаСия Рибагинадобави форумната тема: Гледам и не вярвам на очите си!преди 7 години, преди 7 годиниСамо на мен ли ми прави впечатление, че сайта се пълни с безсмислени рецепти и буламачи?
    Разбирам, че тук не е място само за майстори, всеки има право на изява, обаче всичко с някакви норми. Аз лично от месеци се нагледах на какви ли не щуротии, да не говорим, че изпробваните рецепта с всеки ден стават все по малко, а преписващите от книгите и списанията не спират да пълнят сайта с рецепти без снимки и като почнат една категория и няма спирка..ще гледаме днес смутита, вчера бяха салати, преди това беше от страницата с риба... Като отворя на новите рецепти от деня и първия ред са 4ри броя прекрасни рецепти и от там надолу се почват със снимки поставени от редакторите или рецепти с буквално отвратителни снимки, на неща, които сякаш прасета ще ги ядат, а да не коментирам безумиците на някои потребители, които правят такива импровизации, че гарнират плодова салата полята с карамел и украсена с маслина- не знам как тази рецепта въобще е допусната до публикуване.

    И за да дам пример и за уникална снимка ще помоля да погледнете рецептата "Доматена каша с кайма'" - ако бях написала коментар вероятно щях да получа бан от администраторите защото наистина щеше да е груб. Честно..хора, това на мен ми прилича на повърнато....да не говорим за безумните съставки и глупавата рецепта като цяло. И за да не ми се обиди само авторката на рецептата ще кажа , че за жалост тя не е единствената и ако има желаещи мога и други примери да дам ..

    На мен лично ми писна да гледам гнусотии, искам като вляза в сайта да виждам неща, които да стимулират апетита ми и да ме подтикнат да ги сготвя или запазя, а не да ме отвратят и да ми се отяде...Миналата година в сайта имаше комуникация, направо с кеф да влизаш, да четеш, да научиш нещо ново и полезно, обсъждахме, коментирахме...а сега като напишеш коментар, се почват едни сръдни, едни цупения, смъкване на рейтинги за отмъщения и чекване на минусчета на ласкавите коментари към хубавите и стойностни рецепти...жалко...
    • София Христова
      София ХристоваЗдравейте,от това,което прочетох досега стигам до извода,че мислим напълно еднакво.Ето точно такива трябва да бъдем смели,силни,борбени!
    • Елена
      ЕленаСъгласна съм с теб . Храната трябва да те съблазни по вид . Също бих искала да отбележа , че ще е добре някои ястия да носят по - атрактивни имена . Аз опитах да дам заглавие , но беше редактирано , може би защото няма да се види от повечето потребители . Гледам кулинарни предавания и се образовам по темата . Не напразно има понятие " food porn " . Изводите са ясни ! ;)
    • Yordanka Kovacheva
      Yordanka KovachevaСия, здравей. Аз незнам какво е било миналата година, но виждам какво е сега. И си много права.