Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мюнхенски вайсвурстЗа рецептата ще са ви нужни обвивки за наденица.
Нарежете свинското и телешкото на кубчета. Кипнете вода и сварете свинската кожа с лука за 15 минути. Извадете ги и ги смелете.
Смесете нарязаното месо с подправките...
07 Окт.
Тайната на вкусния вайсвурстВайсвурстът може да се пече на фурна и на микровълнова печка, но в тези случаи вкусът е много по-различен, защото самото месо изсъхва.
Вайсвурстът ще стане на 159 години....
01 Дек.
Да си направим сами вайсвурстИнтересен факт е, че за останалата част на Германия вайсвурстът е също толкова необичайно хапване, колкото е той и в България....
29 Януари
1
Какво закусват в Германия?Можете да избирате между пухкав кроасан или бретцел, придружен от вайсвурст -бяла наденица с подправки, приготвена с минимум 51% съдържание на телешко месо, и сладка горчица....
08 Ноем.
Защо немските наденички са бели?Суровият вайсвурст се потапя за около 15 минути във гореща (но не вряща) вода.
Поднася се на масата в купа, заедно с водата в която е сготвена, за да запази максимално топла....
24 Януари
4
Най-популярните специалитети от немската кухняПопулярни са братвустът и познатите по цял свят бели наденички – вайсвурст. Те се използват за приготвяне на основни ястия, предястия и различни супи....
29 Окт.