Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Пикантно задушено месоПикантно задушено месо
14 Февр.
Нарязваме месото и пушените гърди на едри парчета. Наденичките нарязваме на парчета с дължина около 15 см, като ги цепваме на кръст от двете страни. Сгорещяваме олиото и първо изпържваме свинското месо до полуготово състояние...
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад
04 Септ.
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои 1-2 часа. На дъното на кръгла йенска тенджера наредете 1/3 от попарените...
Задушено агнешко месоЗадушено агнешко месо
06 Май
Нарязваме месото на кубчета като за кебап и го запържваме до златисто в мазнината. Добавяма поправките, счукания чесън, едната глава лук нарязана наситно, доматите нарязани на кубчета. Задушаване 1-2 мин. и заливаме с...
Задушено ароматно свинско месоЗадушено ароматно свинско месо
29 Септ.
Нарежете лука и чесъна на едро и ги задушете в олиото до омекване, около 10 минути на умерен огън....
Супа със задушено месо по корейски (Тхан сую)Супа със задушено месо по корейски (Тхан сую)
19 Февр.
Задушете сместа под капак около час, след това залейте с бульона и оставете да кипне. Поднесете готовата зелева супа с купичка варен ориз....
Лесно задушено зеле с месоЛесно задушено зеле с месо
11 Май
Готвим задушеното прясно зеле на слаб огън около 30 минути и отместваме. Сервираме веднага зелето с месо. Лесно задушено зеле с месо сервираме по желание с хляб с маслини....
Задушено телешко месо с чесънЗадушено телешко месо с чесън
25 Април
Приготвеното телешко задушено може да сервирате с чеснов сос или юфка....
Ирландско задушено с овнешко месоИрландско задушено с овнешко месо
27 Септ.
Подберете не много тлъсто овнешко. Ако има много излишна мазнина я изрежете. Месото нарежете на кубчета с големина около 5 сантиметра. Овкусете го със сол и черен пипер. Подредете един пласт от месото на дъното на тенджера...
Задушено свинско месо в доматен сосЗадушено свинско месо в доматен сос
14 Януари
1
Добавяме към останалите продукти и оставяме задушеното свинско да къкри на тих огън. Задушеното свинско месо в доматен сос е много вкусно....
Задушено свинско месо в йенска тенджераЗадушено свинско месо в йенска тенджера
06 Януари
1
Сервираме задушеното свинско с резенчета лимон. Задушеното свинско месо в йенска тенджера е готово....
Задушено телешко месо с гъбен сосЗадушено телешко месо с гъбен сос
08 Юни
Когато телешкото задушено е вече сготвено и крехко сложете мащерката, пресованите скилидки чесън и разтворените в малко топъл бульон брашно и картофено пюре....
Задушено телешко месо с вкусен сосЗадушено телешко месо с вкусен сос
11 Март
Поднасяме готовото задушено телешко месо с вкусен сос, като в чиниите слагаме сочни хапки телешко месо и ги заливаме сос от задушени зеленчуци....
Задушено свинско месо с праз лук и доматиЗадушено свинско месо с праз лук и домати
24 Февр.
Поднасяме това вкусно задушено свинско с хляб със зелении или плоски питки....
Важните стъпки, когато приготвяме задушени ястияВажните стъпки, когато приготвяме задушени ястия
10 Февр.
Опитайте нашите предложения за Телешко задушено, Задушени гъби по овчарски, Задушено филе, Задушено пиле по ловджийски, Задушен джолан....
Оссо буко - перфектно задушен телешки джоланОссо буко - перфектно задушен телешки джолан
03 Август
Оссо буко (Осо буко) – перфектно задушеният телешки джолан, е милански специалитет, емблематично основно ястие за района на Северна Италия. Освен по милански, има и Оссо буко по Тоскански. Изобщо, във всяка различна област...
Испанско задушеноИспанско задушено
10 Май
2
Задушеното свинско се сервира жълт ориз, а върху него се сипва месо, зеленчуци и сос. Испанското задушено е много вкусно....
Задушено зелеЗадушено зеле
25 Ноем.
Задушеното зеле се полива с останалото разтопено масло и се поръсва с черен пипер. Много вкусно винаги задушено зеле - по желание може да му добавите и чесън, чубрица и т.н....
Шилешко задушеноШилешко задушено
03 Март
Месото се нарязва на малки парчета. Добавят се ситно нарязаният лук и маслото и се пече 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата. Наръсва се с червения пипер, посолява се и се задушава захлупено 10 минути при 50%...
Агнешко задушеноАгнешко задушено
14 Април
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма. Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Хусарско задушеноХусарско задушено
15 Август
Начукайте много добре телешкото и го задушете в лъжица масло. След това го нарежете на тънки филии....
Пуешко задушеноПуешко задушено
17 Юли
Затворете с капак и задушете за 15 минути, като разбърквате от време на време. Внимавайте да не остане без течност (ако е нужно налейте малко вода), но и не наливайте много....
Задушено пилеЗадушено пиле
21 Юли
Задушете до омекване, като от време на време разбърквате....
Задушено филеЗадушено филе
24 Окт.
Шпиковайте телешкото филе с нарязаните на пръчици морков и сланина. Сложете го в сгорещената мазнина на котлона и го обръщайте, докато хване коричка от всички страни. Добавете и виното. Когато се поизпари, сложете...
Задушено телешкоЗадушено телешко
31 Окт.
Сложете цялото парче месо да се запържи в олиото от всички страни. Посолете и сипете гореща вода, колкото да го залее половината от месото. Когато месото започне да омеква, прибавете нарязания на ситно лук, нарязаните...
Пиле задушеноПиле задушено
25 Април
2
Задушете отделно в мазнината и малко вода нарязания ситно лук. Добавете брашното, разбъркайте да се задуши с него и прибавете нарязаните домати и скилидки чесън....