Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Подигравате ли се с хората? През лятото стайната температура може да е 40 °! И защо ли в сладкарските цехове има хладилници?
Анонимен коментира:
Научете ги най-после тези подсладители!!!
Анонимен коментира:
Чудя се как някои хора имат велико самочувствие да дават съвети, след като очевидно разполагат с минимален опит в областта!
Анонимен коментира:
В старите готварски учебници наистина тази рецепта е за приготвяне на " фондан". Но...в последните поне 20 години с тази дума се обозначава друго нещо- пластично ЖЕЛАТИНОВО захарно тесто. Снимката дочълнително подвежда.
Анонимен коментира:
Кето диетата действа единствено когато се спазва строго и безусловно. Всяко нарушаване , дори и с минимално отклонение води до излизане от кетоза и тогава не спазвате никаква диета, защото мазнините са много калорични!
Анонимен коментира:
Пълни глупости! Дано не го четат диабетици!
Анонимен коментира:
Докога ще измервате в "кофички" и "буркани"? Това да не е соца с бдс? Има 300 вида кофички , бурканчета и кутийки! За измерване се използват грамове, милилитри (тегло и обем)!
Анонимен коментира:
И кое по-точно е кето?
Анонимен коментира:
Това не е кето рецепта.
Анонимен коментира:
Ам...чи обясни на хората какво е скир. Не са исландци.
Анонимен коментира:
И кое е диетичното ? Има различни видове диета и би било добре за се спомене за КАКВА диета става дума. Та....безглутенова диета не е, нискокалорична не е.....та каква е? Дори и постно не е....
Анонимен коментира:
Крем брюле и крем карамел се отличават с това, че НЕ СЪДЪРЖАТ сгъстители : брашно, нишесте и т.н. Основният сгъстител са яйцата. Кремът, който е с нишесте или брашно си има име: казва се флан. Но пък вашият няма яйца. Изобщо, напишете едно ново име за този крем.
Анонимен коментира:
Кето диетата не се покрива с диета за диабетици. В кето диетата са почти изключени въглехидрати от всякакъв вид. Сироп от агаве и изомалт не са включени в кето диетата!
Анонимен коментира:
Това е крем, но не е карамел. Не заблуждавайте горките хора!
Анонимен коментира:
За да се сгъсти кремът, е добре да престои една нощ в хладилника. Тоест- правите крема предварително, престоява и тогава го смесвате с белтъците и сметаната. Желатинът е твърде много . С такова количество кремът е като желиран бонбон. Жалко за хората, които не са изтърпели до желирането на крема и явно са го изхвърлили :)
Анонимен коментира:
Шампан (Champagne) Шампан е историческа област в Североизточна Франция. Днес по-голямата част от областта принадлежи към регион Гранд Ест, а отделни нейни по-малки части са включени в състава на Бургундия-Франш Конте, Ил дьо Франс и О дьо Франс. Шампан е прочута с шампанското, което се произвежда в сегашната форма от 17 век – Уикипедия Тоест....хляб от тази област :)
Анонимен коментира:
Като е с царевица, не е ли царевичник?