Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
За палачинки не е нужно мляко , а и всеки ги прави така както му харесват . Избий си малко комплексите от дебелото ду*е и хапни - хубави са . По - дебело няма да станеш от набухвателите , проблема е в липсата на движение !
Анонимен коментира:
Що за глупост е това ???? Класическата курбан чорба се състои от овче месо , вода , сол и яко препенване ( има вече измодерени който добавят лук и аромати - но това е друго - въпрос на вкус )като съотношението на овчето месо " ако е цяла овца " е на 1 кофа месо / 3 кофи вода - ако е по - старо животното , или - 1 кофа месо / 2 кофи вода - ако е по - младо , всеки по - запознат знае , че курбан не става от агне или шиле , най - добре става от по - стара овца или коч ! Тази рецепта не е за класическа курбан чорба , това е някаква супа .
Анонимен коментира:
Опитайте това и в сладък вариант - сварете мляко и добавете малко орехи счукани - подсладете го по ваш вкус и добавете канела , сварете си тиква и запечете малко , пасирайте я и добавете малко масло " съвсем малко " за гладкост пасираната тиква добавете към млякото с орехите и канелата и разбъркайте , може да се до украси със течен шоколад или сметана , ако желаете да е по - гъсто може да се добави малко брашно , нишесте или пудинг 1 с.л ! Да ви е сладко !
Анонимен коментира:
Само , че ние живеем в България не в Китай !
Анонимен коментира:
Нещо по - овъглено нямаше ли за показване ?
Анонимен коментира:
Станаха вкусни , но излезнаха малко кат бройка от това количество на мен ми се получиха 12 бр. което за едно семейство 3 - 4 ... члено не е достатъчно , но може да се удвои количеството ( пиша това , за да имат в предвид хората който очакват семейно да си хапнат чудесните катми )
Анонимен коментира:
Пържени филийки ! Какви са тези модернизирани наименования ? пффффф...
Анонимен коментира:
Та кое споменахте , че им е диетичното - ядките ли , горещия шоколад разтворим или сушените плодове или млечният шоколад ? Нищо диетично няма тук , цялата истина е , че не трябва да се лишаваме от сладко , но да се хапва ограничено и до преди 10:00 - денем ! Всичко е въпрос на силна воля , но ако искате да свалите килограми - фитнес и персонален треньор и хранителен режим с малко лишения и съобразяване за кое в колко часа може да се хапне , но определено млечния шоколад , плодовите захари и ядките - трябва да се намалят - като цяло сладкото и газираното !
Анонимен коментира:
Каквото и да е , стана невероятно вкусно благодаря ... :)
Анонимен коментира:
И аз само мога да споделя опита си на 28г. съм и съм висока 165 см. и тежа 54 кг. - сега !В следствие на раждане аз много напълнях " синът ми е вече на 7 г. " дълго време търсих какви ли не начини , за да сваля килограмите бях станала 90 кг. преди бремеността си тежах 55 кг. , накрая се реших и на 9.04.2013 год. започнах фитнес с личен инструктор за 5 месеца не се отделих от него ,5 месеца непрестанно беше до мен и тренирахме , персоналният ми треньор ми изготви и тренировъчна програма и хранителен режим за 5 месеца свалих 36 кг. и не съм се лишила от храна храня се по 6 пъти на ден и също и късно вечер - от вечеря не съм се лишила " спряла съм само газираното - изцяло " . Мили дами не гладувайте , ако не вечеряте на следващият ден , ще бъдете още по - гладни всяко хранене за деня е важно и не трябва да се хапва само и единствено непосредствено преди лягане нека има поне час - два преди сън " иначе в това забързано ежедневие и работим до късно ... няма как да се лишим от вечеря " . Нужно е да преосмислите начина си на живот и да определите приоритетите си и за всичко , ще се намери време и начин " аз също работя и имам дете и съм домакиня , но намерих начин ... , а парите за фитнес и треньор - да не са малко , но аз го приех като лечение , вместо да давам пари за лекарства - дори на старини " стави , стомах, нерви , кръвно и ред други ... " предпочетох да ги дам за превенция и за здравето си без лекарства и лекари и диети който погубват здравето ми.
Анонимен коментира:
И господин Николов искам само да допълня ,че фитнес треньорите са квалифицирани доста добре " така както например моят треньор е рехабилитатор " , тези хора имат нужните познания и са учили за това , споделяйки с тях нуждите си и проблемите си те правилно ще подходят към вас , именно за това е нужен треньора - персонално ! Споделям опита си пак казвам, на никой нищо не налагам , всеки сам избира и решава за себе си , единственото което мога да сторя е към заинтересованите да помогна със съвет .
Анонимен коментира:
Аз не съм на същото мнение Петър Николов " искрено съжалявам за вашите 2 операции " , аз на никой не съм наложила мнението си , а съм споделила опита си ( защото повярвайте ми , като ученичка , аз имах перфектно тяло и всяко момиче мисли , че е дебело и прави какви ли не глупости в подобни възрасти и съм гладувала и съм правила много диети , чрез който си докарах необратими болестни състояния ) тогава ако е имало кой на мен да ми сподели опита си , щях да съм благодарна. При това съм майка и се обръщам към всяка майка която след раждането не е успяла да свали - всеки има право на избор , мнение на никой не налагам казвам само аз как съм успяла ! Колкото до времето ... казвам , че всеки трябва да си преоцени приоритетите си " примерно вие драги господине работещ на 2 места за което ви се възхищавам , все си имате почивен ден или сте някъде на кафе някога си... , ами аз например също работя много и сама си гледам и детето , но няма да отида на кафе и съм избрала здравето си като приоритет и колкото и изморена да съм пак бих отишла на фитнес , а и там се разтоварвам - зависи кой как го приема за себе си !
Анонимен коментира:
Не виждам нищо диетично защото има ядки , но са полезни няма спор , само дето не ми е ясно как , ще се оформи топче при положение , че няма спойка от масло или нещо подобно .
Анонимен коментира:
Скъпи дами , че и господа ! Април месец или по - точно на 9.04.2013г. посетих фитнес залата за първи път и тежах 90 кг. " в следствие на раждане и дълго кърмене " след множество диети и мъчения , търсих начин да си върна старите килограми и вече бях загубила надежда , а исках да е лесно и бързо , едва ли не магическо и разбира се без да има така нареченият йьо - йьо ефект ! Та на 9.04 започнах фитнес с личен треньор и както казах тежах 90 кг . нито за миг не се откъснах от треньора си до месец Август когато вече тежах 63 кг. " това са 4 месеца мили дами и уважаеми господа " 4 месеца - 27 кг . следих неотлъчно напъдствията му и беше винаги до мен в тренировките , всичко изпълних даже допълвах вечер с тичане 6 км. всяка вечер " надвих себе си и приложих ината си на място " . От Август ме съм тренирала по лични причини и както казах спрях на 63 кг. а сега" 21.11.2013г. " съм 55 кг. махнах 35 кг. от себе си само и благодарение на фитнеса и повярвайте ми от храна не съм се лишила - даже напротив научих се да се храня по 6 пъти на ден ( да ! дори в забързаното си ежедневие , намирам начина да хапна за 1- 2 мин. ) Всеки може да си намери оправдание , че няма време за фитнес - но всеки фитнес център работи от рано сутрин до много късно вечер , или да каже ами нямам пари за фитнес или треньор - да в тези времена е трудно , но при изясняване на приоритетите се намира начин и е доста по - евтин от хапчетата , аз не съм го приемала като разход , а го приех като лечение , предпочетох да дам пари за спорт от колкото за лекарства и лекари ! Но разбира се , човек когато иска да си намери причина си търси и оправдания и то винаги се намира ... , но за мен това е решението , аз успях и вярвам , че това е правилният начин ! Треньор и фитнес .
Анонимен коментира:
И как така 1- 2 щипки винена киселина , това не е ли лимонена киселина ? Винената киселина не е ли оцет ?
Анонимен коментира:
Въобще не става ясно как точно се навиват и на снимката не ми изглежда като , че да е наредено като голямо руло от което е рязано , а изглежда така , сякаш са нареждани малки ролца рязани ... Така и не разбрах едно в друго ли се навиват рулата , че да става голямо или как ? И не ми стана ясно защо са 2 пакета кори , че някой може да иска по - малко количество ... !
Анонимен коментира:
Силвия ... не бях чувала по - голяма тъпотия ,че млякото е вредно за над 25 годишни жени или за каквато и да е възраст ! По твоята логика ,баба ти , пра-баба ти и предшествениците ти " дами " до крак трябва да са били с болни кости или казано по друг начин " рахитни " или с проблемна кожа , което не е така. Едно време хората са употребявали много , ни и истински млечни продукти , хранили са се здравословно и това им личи и до днес ! Млякото не е вредно нито кисело , нито прясно - полезно е само да е истинско !
Анонимен коментира:
Април месец тежах 87 кг. в следствие на раждане и дълго кърмене " синът ми вече е на 7г. " , а на мен не ми пукаше как изглеждах и се докарах до тези 87 кг. , но на 9.04.2013г. се взех в ръце и посетих фитнес зала , наехс и личен треньор и през цялото време беше с мен - от април до края на месец август . От 87 кг. станах 63 кг. до август с изготвена от него тренировъчна програма и хранителен режим ( но както се казва , не съм се лишила от нищо и си беше яко ядене ) , от август не съм посещавала залата и сега съм 56 кг. продължавам да се храня редовно със всичко ям по 6 пъти на ден ... и заявявам на всеки , че единственият начин " здравословен и сигурен " да свалиш килограми е фитнеса с персонален инструктор ! аз свалих 35 кг. от април - до ноември !