Моите коментари

Марина коментира:
Радвам се, че ви е харесала :) Ако обичате по-кисел вкус, може да си добавите малко оцет към порцията.
Марина коментира:
Добавих и малко магданоз и маслини :)
Марина коментира:
Браво! Много оригинална идея за празника :)
Марина коментира:
А, не съм я забравила, просто аз не обичам да ми е много солено. Често се шегуват с мен, че съм доста пестелива на сол :) Естествено който обича солено, може да си добави :)
Марина коментира:
Киселото мляко го пропуснах .
Марина коментира:
Аз обичам да добавям и кимион към лещата.
Марина коментира:
И аз като Сия ги пека в тава с хартия за печене, за да не ми залепват. Иначе картофките са супер. Към моите съм добавила освен подправките в рецептата и малко лют пипер и чесън. Галетата ми е по-малко, но нали ми е едно такова неделно ...мързеливо и ги направих с колкото беше останала :)
Марина коментира:
Добавям и пресен чесън към нея :)
Марина коментира:
Хареса ми идеята Ви. Десертът е лесен и доста ефектен. Бих добавила и канела към него :)
Марина коментира:
Голяма вкусотия. Аз го правя по същият начин, но без пипер :)
Марина коментира:
Добавете си. Аз понеже не обичам прясно мляко и затова го правя с вода :)
Марина коментира:
При нас проблем са само био нещата и овесените трици :D
Марина коментира:
Така е угодия няма на всеки :)
Марина коментира:
Изглеждат вкусно. Аз бих ги напълнила с кайма. :)
Марина коментира:
Е тука ме спечелихте :D (и не само тук ). От доста време търся по-различна рецепта за качамак. Преди време на свекърва ми и бяха дали нещо като вакумиран качамак. Не знам какво точно беше, понеже описанието беше на друг език, неразбираем от мен. Та въпросното нещо и бяха казали, че се реже на филиики и се пече на скарата. Беше много вкусно. Сигурна съм, че и вашият вариант ще ми допадне много :)
Марина коментира:
Еми живи и здрави да сме. И наздраве! :D
Марина коментира:
Вкусно и ефектно мезе за вино :)
Марина коментира:
Добавям си и малко черен пипер и кимион към каймата :)