Моите коментари

Марина коментира:
Еха.. много е изкушаваща и ако не бях алергична към ягоди, със сигурност щях да се възползвам от рецептата :)
Марина коментира:
И с малко чубрица отгоре стават чудни :)
Марина коментира:
Изглеждат ми доста апетитни. Тестото трябва ли да се остави да почине малко преди да се разточват корите?
Марина коментира:
Доста често си правя сок от цвекло. Допълвам само към статията, че от по-голямо количество може да се появи и сърцебиене.
Марина коментира:
Страхотни са. Любима комбинация на тиквички с кайма :)
Марина коментира:
Много стилно поднасяне :)
Марина коментира:
Ами то и нашето беше предвидено за тогава, но не успяхме да устискаме :)
Марина коментира:
Много се разяждам с такива чушлета :) Аз обаче винаги им слагам и магданоз, а ако са прекалено люти - малко захар.
Марина коментира:
Това са любимите ми ядки. Предпочитам лютивият им вариант.
Марина коментира:
Може, може, каквото ви се яде, това добавете :)
Марина коментира:
От всичките само Табаско съм опитвала. Бива си го.
Марина коментира:
Радвам се, и вкъщи обичаме всичко да е много шоколадово :)
Марина коментира:
Така е, а за съжаление в някои от големите вериги си пробутват останалите козунаци от миналата година..
Марина коментира:
В България масово продават, който е 55 градуса и не е оригинален. Истинският и качествен Абсент, от който може да ви се привидят ''зелени феи'' е поне 70 градусов :)
Марина коментира:
Много обичам хубаво сиропирани торти. Доста примамлива торта изглежда и определено ще изпробвам рецептата :)
Марина коментира:
Както прецените. По принцип се препоръчва чията да се накисва, тъй като ако не е накисната има вероятност да раздразни стомаха. Ако я слагам в плодови салати или смутита винаги я кисна. В салата просто я поръсвам, тъй като има достатъчно течности и успява да се абсорбира. При мен да чукам няма раздразнения, но и слагам по малко. Но при всеки човек се усеща по различен начин. Естествено може да се консумира и стрита на прах. Пробвайте различни варианти и ще разберете кой е най-поносим за вас. :)
Марина коментира:
Доста от храните които уж са само за животни, напоследък ги обявиха даже като суперхрани.
Марина коментира:
До сега не съм срещала колраби, но бих пробвала :)