Моите коментари

Една от любимите ми торти! Нали е с шоколад... Браво!
Благодаря за съвета! Но и така е много вкусно и хрупкаво1
И белият шоколад обичам Но и така е вкусно!!
Благодаря! Тъй като обичам много сармите във всякакъв варианта, реших да изпробвам с пилешко месо-
Сготвеното ястие в гювече винаги ме е примамвало. Допадна ми рецептата!
Месото придобива по-приятен аромат, когато стои известно време в марината с различни подправки.
Рецептата не е сложна за изпълнение. Изглежда вкусно!
С корнфлейкс е наистина много хрупкаво и приятно!
За кратко запечени, не е фатално! Ароматът на сушените плодове е по-наситен. Така пък се губи част от мазнината. Но пък и незапечени, също може да се получи добре.
Обичам шоколадовите сладкиши! Както винаги, си представила страхотна рецепта! Лесно и оригинално, и вкусно......
Благодаря, Сия! Бях я мернала преди време в един чужд сайт, но я пречупих през моето виждане и по мой си начин!
Ваня, не зная дали се занимаваш професионално, но питките ти са уникални! За всеки празник, за всеки повод...
Вили, твоите умения в месенето и печенето на тестени изделия са страхотни. Публикуваното от теб, винаги ми доставя удоволствие!
Джоджен, ориз, масло е прекрасна комбинация.
За твърдо варени яйца - аз ги варя за 12 минути. Винаги предварително измивам внимателно яйцата.
Ако корнфлейкса се намокри с вода, става на бучици и трудно се разпределя по продукта за паниране.
С корнлейкс панировката става много хрупкаво и приятно!
ГрахГрах05.03.2014
Много обичам грах! Отглеждам го в градината си. Обичам да приготвям бърза салата, като овкуся варен грах със зехтин, лимонов сок и сол.