Моите коментари

Благодаря! Счупих си телефона (прави сравнително добри снимки че имам и фотоапарат ама снимките стават тъмни)та чакам поправка от доста време и нямам изяви напоследък ама си изнамерих няколко рецепти от преди повредата дето не съм ги качила :)
Ще прощавате ама съм изпуснала ориза, който се прибавя преди доматите и бульона! Сега прочетох и забелязах...
Благодаря! И аз го обичам във всякакви варианти :)
Страхотни! Аз лош опит имам с варени гевреци и то не веднъж :) Ще се пробвам с тази красота, няма как ;)
Един пропуск съм направила за което се извинявам. В продуктите има и 3/4 ч.ч прясно мляко или 170 мл. изпуснала съм го.
Добра идея, благодаря! :) Не ми се е случвало, ама никога не е късно :) ...после голямо миене ще падне...
Не мен ми се вижда малко времето за печене . Аз съм правила няколко пъти различни чийзкейкове ама все с печене на водна баня и минимум 50 мин. а тук си е нормално печене та незнам със сигурност ама времето за печене малко ми се вижда...
Страхотна е! Браво, ще се пробва с или без сусам :)
Моника ако на жертва ще го играеш, прощавай ако съм била прекалено описателна за рецептите ти! Вероятно може и да имаш вкусни рецепти, но снимките са ужасяващи! И тук не говорим за качество на телефона или фотоапарата с който се снима. Пак ще кажа преди време едни риби беше качила, ами че чинията беше мръсна и намазана от рибите. Ми все пак снимка за сайт е, за конкурс - не е ежедневното ни хранене. Останалите снимки няма да коментирам. Вероятно съм била по-рязка, но ти все пак се бориш за първо място и утре гордо ще благодариш за оказаната помощ (като при връчването на Оскарите :)), а хората с прекрасните рецепти и снимки (няма да ги изброявам отново) ще са на 4-5 място, ако изобщо и до място се доберат. Затова не мога да преглътна рецептите ти, защото едни са се старали хем да е вкусно,хем да е красиво и да пълни очите на хората, други са блъскали "рецепти" за бройка.
Цвети тя рецептата е авторска, знам ли ...не се считам за компетентна,просто си казвам мнението, но не бих оставила пастата във врялата вода и тогава да правя соса, щото ще се разпадне докато ме чака :) Принципно винаги я доготвям в соса приготвен отделно и първо или едновременно с пастата. Сурови ( не готвени неща в самия сос)не бих сложила както в случая на рулцата и маслините. А трето рулца от раци, лютеница, спанак и джинджифил не бих смесила...щеше да е перфектна само с доматения сос, гъбите или/и маслините и босилека. Пък ако беше със спанак щеше да е със сметана. :) Аз обичам да правя и прясна паста, имам и машина ама поради липса на време ползвам по-често готова...
Щом ми се приядоха свински опашки няма какво да говорим за рецептата и снимката ;) Всъщност никога не съм яла опашки, и ми заприличаха на уши като ги погледнах.
Така е. Обаче това е сайт. Не е коректно да се качват снимки на по.....но.:) :) Напротив смятам че трябва да се казва на лошите рецепти че не са добри. Аз също пропускам и не винаги коментирам на не добри според моя вкус рецепти (даже мисля че е рядко, когато вече не издържа). Обаче то на някои кулинарки са им все такива рецептите. И аз имам доста неуспешни опити ама не ги качвам само за да покажа какво съм готвила. Смятам че трябва да се качват само добрите и вкусни предложения че да им се радват и други хора...
Много благодаря! Имам още две с морски дарове и по-късно ще ги кача : ) Като се има предвид, че аз не ям риба и морски дарове беше голямо предизвикателство :) Обаче в чест на кулинарията си налагам да пробвам и да готвя и неща които не ям и не обичам :) Малко ми е сложно да преценя добре ли е сготвено, ама се уповавам на чуждата преценка...
Ето на това му викам паста! Прекрасни съставки, прекрасна комбинация, разкошна снимка! Жалко че масовката е на "иновативни бъркочи" с още по отвратителни снимки.
Е рулцата от раците които са някакъв измислен боклук като кренвиршите са пък най-здравословното в тази рецепта. Да не говорим, че е изобщо подигравка с пастата...Няма лошо човек да прави опити с някакви неща ама като знае как да ги комбинира. Тази специално комбинация с грозния плеснат спанак отгоре е направо да не казвам какво....пълна подигравка с пастата, а е смешно да се нарече иновация....
И аз по-мекички по ги харесвам обаче не знам дали ще се закрепят :) ако омекнат. Все пак са обкова на плънката на тортата и да не се разпадне :)
А и аз да се включа към Наталия :), че прочетох по-старо обсъждане за пастата. Вкусът на различните пасти може да близък (в никакъв случай еднакъв, тъй като могат да бъдат направени от различни брашна и прочие съставки), но разликата идва точно от вида и формата им. Затова и различните пасти се поднасят с различни сосове в зависимост от формата им. На едни отиват по-тежки сосове, на други по-леки и така. За фузилите (фусилите) например съм чела че вървят с по-течните сосове...
Съвсем малко, тъй като има желатин и бързо стяга. Стените от към плънката малко бяха омекнали, но външните стени си бяха хрупкави. Вероятно ако е по-малко желатина и по-бавно стяга ще се напоят повечко.