Много Благодаря! Ама голяма мъка беше ама викам веднъж и аз да пробвам :) че има неща които гледам по предавания и съм ги набелязала като има случай да се опитам..
Що не ме питаш как ги транжирах...като ги бях застъпила и с капки пот по челото...пуснах форум на тема по този въпрос :) ако някой знае някаква техника да я сподели :) аз в Masterchef такива напъни като моите да ги нарежат не съм видяла а повечето ги готвят цели и после ги режат. Не вярвам до сила да е...
Малееее машина! Аз обикновено с триста зора правя по два и то се опека в кухнята да е топло, па му бая па го бия и разни там салтанати и накрая взема та го препека и не мога да го гледам :)
Заповядай! Вкусно е наистина ама малко тлъстичко ми иде. Трябваше повече да резна от тук от там :) Аз пък чакам рецепти за козунаци :) Тази година се отдадох само на агнешкото и нещо ме домързя за козунаци : ) Та набелязвам хубави рецепти за догодина или по-късно през тази :)
Много вкусни. Пък какви снимки бях направила още по-вкусни изглеждаха. Обаче с опция на телефона за през нощта и после честито сайта не ги приема. Излиза надпис че са или големи или малки и така си останаха хубавите ми снимки;)
Ми аз с миксер, за по-бързо, но пък на ръка е по прецизно :), ама пък с миксер е по-вероятно да ги разбиеш повече отколкото трябва (то и това не е добре защото после самата смес е по-гъста и като ги шприцоваш остават едни грозни върхове като на целувки и дори с времето за слягане не спадат). Иначе не мисля че има значение.
Трудно ми е да ти отговоря. Мисля че около 4 малки или 3големи ама то зависи от яйцата. Винаги измервам защото при тази специално рецепта (и при повечето сладкиши)точните количества са от основно значение за резултата.
Моите коментари