Моите коментари

А пък това на снимката е фиде...а в рецептата няма фиде, а кнедли.
Мисля, че има някакъв пресен колбас на снимката, който не присъства в рецептата :)
Глазурата на снимката е шоколад, не айсинг. А и звездички и топчета не се виждат :)
Много красива! Направо картина!
Прекрасни сладки :) Снимките обаче са убиец! Професионално качество!
Много са вкусни наистина ама толкова ми втръсна агнешко че днес вече ни печка искам да видя ни агнешко :) домати и сирене за разтоварване :)
А няма лошо :) то може и да съм пропуснала , никога не се знае :)
Много Благодаря! Ама голяма мъка беше ама викам веднъж и аз да пробвам :) че има неща които гледам по предавания и съм ги набелязала като има случай да се опитам..
Що не ме питаш как ги транжирах...като ги бях застъпила и с капки пот по челото...пуснах форум на тема по този въпрос :) ако някой знае някаква техника да я сподели :) аз в Masterchef такива напъни като моите да ги нарежат не съм видяла а повечето ги готвят цели и после ги режат. Не вярвам до сила да е...
Малееее машина! Аз обикновено с триста зора правя по два и то се опека в кухнята да е топло, па му бая па го бия и разни там салтанати и накрая взема та го препека и не мога да го гледам :)
Заповядай! Вкусно е наистина ама малко тлъстичко ми иде. Трябваше повече да резна от тук от там :) Аз пък чакам рецепти за козунаци :) Тази година се отдадох само на агнешкото и нещо ме домързя за козунаци : ) Та набелязвам хубави рецепти за догодина или по-късно през тази :)
Много вкусни. Пък какви снимки бях направила още по-вкусни изглеждаха. Обаче с опция на телефона за през нощта и после честито сайта не ги приема. Излиза надпис че са или големи или малки и така си останаха хубавите ми снимки;)
Млякото кисело или прясно? Макар че като е кофичка предполагам е кисело. Досега не бях виждала рецепта за макарони с кисело мляко...:)
Разкош! Толкова хубаво е втасала и изглежда мека и вкусна, че и само с шарена сол ще е прекрасна....
Ми аз с миксер, за по-бързо, но пък на ръка е по прецизно :), ама пък с миксер е по-вероятно да ги разбиеш повече отколкото трябва (то и това не е добре защото после самата смес е по-гъста и като ги шприцоваш остават едни грозни върхове като на целувки и дори с времето за слягане не спадат). Иначе не мисля че има значение.
Трудно ми е да ти отговоря. Мисля че около 4 малки или 3големи ама то зависи от яйцата. Винаги измервам защото при тази специално рецепта (и при повечето сладкиши)точните количества са от основно значение за резултата.
Много са красиви! Ще се пробвам утре...