Не съм, но не мисля че ще има проблем и с бял. Трюфели съм правила с бял и стават (макар да се внимава повече с белия че може да се пресече, нали белия шоколад не е все пак шоколад). Ще пробвам и ще докладвам :)
Знам рецептата от много години още когато Ути Бъчваров водеше единственото кулинарно предаване :) После намерих рецептата в една книжка за индонезийска кухня и ястието се казва Рисоле ми и е с кайма и вегета се слагат.
Вкусни са много. Като за пръв път обвивката ми беше по-дебела отколкото трябва ама следващия път по-добре :) Аз отдавна им се каня и дойде момента със Седмицата на каймата :) да експериментирам с рецепти за които все няма време...
Направо облизахме тигана...:) Не съм очаквала даже, че ще е толкова вкусно (за първи път го правя). Изобщо иначе за диета не става :) Както смятам от другия понеделник да се храня разделно, незнам как ще се справям с готвенето и разделно хранене.
Да, доста сладки са и имат вкус близък на тиква. Може естествено. Така е в рецептата която знам, но нещата могат да се променят на вкус. Предполагам малкото кафява захар не е толкова да добави сладост, колкото за нотка на карамел и апетитен вид....:)
Аз с пармезан го обичам :) ама това го готвих за приятелка която пости, та не сложих обикновените компоненти за ризото - бяло вино, пармезан и масло ама и така беше вкусно...
Много е вкусна! Макар и малко разкривена (хич не мога да нарежа блат на 3 :)), тъй като не съм много добра в правенето на торти, е много сочна и много вкусна.
Аз правих за моя РД тройна доза и им изпуснах края но бяха около 100 броя(слепени т.е 200) Но всичко зависи от диаметъра на формичката за изрязване (моята беше 5 см) и от това дали равномерно е разточено тестото при рязането. Моите не бяха изключително еднакви :) Тези от края на тестото бяха по-тънки, тези от средата на тестото по-дебели :)
Моите коментари