Рецептата е много точно написана.Специаният нож за гъби се използва за равни и гладки шайби, което е поздравително за автора, че е посочила използването.Степен на приготвяне "Ал денте" е характерна за доброто ризото.Другото е ориз на тенджера.Браво за добрата рецепта.Вместо с лоши коментари, учете се от подобни автори, защото Йорданка няма лоши рецепти и заслужава поздравления!
Ризото се приготвя не с всеки ориз.Оризът за ризото е Арборио, Виалоне Кано или Карнароли.При приготвяне на ризото, оризът не се мие.Основната рецепта за ризото, която се допълва с други продукти,
включва сирене/пармезан.
Виждам, че сте от Пловдив.На опаковката е посочено, че вносителят е от Пловдив.Пишете на лично съобщение, за да Ви изпратя данните на вносителя от опаковката, за да се свържете с него за информация къде в Пловдив се продават.
Здравейте, ползвам Кори за бюрек, турски.Не са Одрински кори.Много са тънки, български такива не съм открила.Купувам ги от магазина за Арабски храни на Женския пазар.Опаковани са в триъгълна опаковка, вакумирани.
Поздрави
Яйцата се използват за консистенция на тестото.Ако не искате да ползвате толкова яйца, може да замените част от яйцата с вода от накисната чия, т.к. тя замества белтъците.
Моите коментари