Моите коментари

Мария Божилова коментира:
Кексът остава суров вътре когато е печен на първоначална висока температура и не е печен достатъчно време.
Мария Божилова коментира:
Да, използвам за леща и боб.
Мария Божилова коментира:
Домашната сметана се среща в стари готварски книги от 1927 г. и не е нов продукт, който бабите не са използвали.
Мария Божилова коментира:
Рецептата е много точно написана.Специаният нож за гъби се използва за равни и гладки шайби, което е поздравително за автора, че е посочила използването.Степен на приготвяне "Ал денте" е характерна за доброто ризото.Другото е ориз на тенджера.Браво за добрата рецепта.Вместо с лоши коментари, учете се от подобни автори, защото Йорданка няма лоши рецепти и заслужава поздравления!
Мария Божилова коментира:
Да, времето за варене на спагети е 10 Мин, но последните пълнозърнести и царевични спагети ги варих 20 Мин, т.к. за 10 Мин. не бяха готови.
Мария Божилова коментира:
Ризото се приготвя не с всеки ориз.Оризът за ризото е Арборио, Виалоне Кано или Карнароли.При приготвяне на ризото, оризът не се мие.Основната рецепта за ризото, която се допълва с други продукти, включва сирене/пармезан.
Мария Божилова коментира:
Снимката вероятно е от друга рецепта на друг потребител Veca, който не е автор на рецептата.
Мария Божилова коментира:
Много красив десерт, като от сладкарница!Браво!
Мария Божилова коментира:
Благодаря!И за много вкусни!
Мария Божилова коментира:
Виждам, че сте от Пловдив.На опаковката е посочено, че вносителят е от Пловдив.Пишете на лично съобщение, за да Ви изпратя данните на вносителя от опаковката, за да се свържете с него за информация къде в Пловдив се продават.
Мария Божилова коментира:
Здравейте, ползвам Кори за бюрек, турски.Не са Одрински кори.Много са тънки, български такива не съм открила.Купувам ги от магазина за Арабски храни на Женския пазар.Опаковани са в триъгълна опаковка, вакумирани. Поздрави
Мария Божилова коментира:
Да, вълшебството на старите рецепти на нашите баби, които трябва да съхраним! Наистина е много вкусна!
Мария Божилова коментира:
Яйцата се използват за консистенция на тестото.Ако не искате да ползвате толкова яйца, може да замените част от яйцата с вода от накисната чия, т.к. тя замества белтъците.
Мария Божилова коментира:
Не се налива бульон, в който са варени дреболиите, т.к. по време на варенето в него са отделени вещества, които са в тях.
Мария Божилова коментира:
Рецептата е много добра, вкусът е точно като приготвен в турски ресторант.Препоръчвам.
Мария Божилова коментира:
Маринатата е интересна и вкусна, омекотява месото.Препоръчвам.
Мария Божилова коментира:
Добра рецепта, не се свиват при печенето и станаха много сочни.Препоръчвам.
Мария Божилова коментира:
Много добра рецепта.Пресната чушка я прави свежа.Препоръчвам.