Моите коментари

Мария Божилова коментира:
Много добра рецепта, дафиновият лист придаде вкусен аромат!За първи път ми харесва рецепта за червена леща.
Мария Божилова коментира:
Наистина много добър паниран кашкавал!Не се разтича и се приготвя много бързо.
Мария Божилова коментира:
Хлябът е невероятен!Получи се вкусен голям хляб.От дозата могат да се направят два хляба.
Мария Божилова коментира:
Застройка без варене с 1 бр. жълтък, сок от един лимон и кисело мляко е много лека и вкусна.
Мария Божилова коментира:
Изглежда страхотно и вкусно.С вкус на Крем-карамел без карамел ли е?
Мария Божилова коментира:
В Тракийската кухня чубрицата се използва малко, не се използва в боб, а в леща.
Мария Божилова коментира:
Вкусна е, да, трябва да има сосче, защото като изстине боба поема от соса.
Мария Божилова коментира:
Има различни рецепти на гръцки сърми - голями и малки, като предложената е рецепта на гръцки сърмички от Южна България със зелеви листа без стафиди и кедрови ядки, без копър и магданоз, т.к. са в комбинация с кисело зеле.Стафидите, ядки, копър и магданоз се добавят към гръцки сърмички с лозови листа.