Моите коментари

Рецептата много ми допадна и реших да я пробвам, но можеш ли да ми кажеш колко горе-долу сирене слагаш?
Благодаря, радвам се, че ви харесват.
И баба ми вадеше масло само от домашно кисело мляко и малко хладка вода. След около 15 минутно биене в центрофуга изваждаше много хубаво масло, а мътеницата, както я наричат в нашия край, след като се охлади ставаше чудна! :)
А водата с каква температура трябва да е - студена, хладка, топла?
Благодаря ти Заря, за поздрава. Радвам се, че ти е харесала моята рецепта, приятно ми е, че човек като теб, който готви с удоволствие и показва наистина вкусни неща, дава мнението си за мое ястие. Желая ти здраве и още по-големи кулинарни постижения!
Радвам се че ви е харесала, аз също слагам понякога канела, понякога и орехи. Всичко по-нататък е въпрос на вкус и импровизация.
Благодаря, радвам се, че Ви е харесала! А стафидите са едно чудесно допълнение към рецептата, още повече, че се връзват отлично с останалите продукти. :)
Извинявайте, явно съм пропуснала да напиша брашното.В рецептата то е 6 супени лъжици.Тъй като не зная как да си редактирам рецептата моля администратора ако е възможно да прибави към крема 6 с.л брашно.
Тези хлебчета ми изглеждат разкошни, сякаш усещам аромата на плънката! Ще ги пробвам при първа възможност, поздравления!
Какво е количеството сирене,което се слага в тестото?
Ами, ако обичате по-суха баница, може да изключите олиото или маслото, както предпочитате. В този случай да, заместила съм киселото мляко с майонеза, но абсолютно същата баница я правя и с кисело мляко, като вместо майонеза слагал 1 ч.ч. кисело мляко, като другите продукти са същите. Става също много хубава.
Много правилно, точно за тази книга си мислех и аз докато писах рецептата и съвсем умишлено заимствах името. Благодаря за оценката :-) радвам се, че Ви харесва супата, имате вкус към хубавата храна и хубавите книги! ;-)
Благодаря.Напоследък все по-често я ползвам заради характерния аромат,който много ми харесва.В случая със сармичките наистина се получи чудесно.
И аз благодаря,радвам се че ви харесва :)
Чесъна,копъра и магданоза се слагат пресни,в сурово състояние не се запържват.Това със запържването не е от мен,не знам как се е появило.Моля ,коригирайте ми рецептата
Много ми хареса аромата и вкусът на чубрица
Ами аз в случая ползвах розови домашни домати, които са доста едрички и пуснаха доста сок. Ако желаете ястието да ви е с повече сос не виждам проблем да сложите повече домати или дори да прибавите и водичка, спокойно можете да импровизирате, няма никакъв проблем.