Гергана Георгиева

Гуру
Моята стенаРецепти401СтатииСъветиКоментари892Форумни теми8Постове във форума527За менИзпрати съобщениеточки30908
Гергана Георгиева коментира:
Рецептата ви е много хубава! Да си призная аз я правя с кромид лук и също става вкусно.
Гергана Георгиева коментира:
Разкошно руло! По този начин - с ябълки, не бях правила, но определено много ми хареса. А и с този крем сава невероятно вкусно. Браво!
Гергана Георгиева коментира:
Много харесвам и сервирам с кисело мляко
Гергана Георгиева коментира:
Много обичам боб със суха чушка и джоджен,получава се чуден вкус,особено ако чушките са домашни и леко лютички
Гергана Георгиева коментира:
Като цяло рецептата много ми хареса,въпреки че не съм любител на прекалено много и силни подправки.Но с подправките може да направя компромис или пък ще слагам на вкус :)
Гергана Георгиева коментира:
Много ми харесват направени по –този начин,а също и с плънка от кашкавал и кренвирши :)
Гергана Георгиева коментира:
Любимата ми традиционна мусака! Правя я често точно по този начин и вкъщи всички я обичат.
Гергана Георгиева коментира:
Харесвам този тип десерти, леки, приятни и освен това лесни за приготвяне.
Гергана Георгиева коментира:
Забравих да допълня,че докъто се пече го покривам с фолио и 10 минути преди да го извадя го махам,за да се позачерви месото
Гергана Георгиева коментира:
И аз го правяя така,само че след като запържа месото,подреждам го в тавата,заливам го с готовият сос и пека още един час.Стават много крехки и сочни
Гергана Георгиева коментира:
Да,така е освен вкесно трябва да е и естетично
Гергана Георгиева коментира:
Радвам се че ви харесва и аз го обичам така
Гергана Георгиева коментира:
Много свежа,витаминозна,вкусна,лесна,направо чудесна :)
Гергана Георгиева коментира:
Ммм...усещам аромата им! Чудно вкусни и лесни за приготвяне
Гергана Георгиева коментира:
Много са вкусни така саламчетата а пък се правят и лесно. Хубавото е че може да се имровизира с различни видове плънка.
Гергана Георгиева коментира:
Красива и вкусна питка! И аз правя подобна, но с прясно мляко.
Гергана Георгиева коментира:
Много са ефектни! И аз ги запичам така,но ги цепвам само от едната страна.Твоите са много по-интересни
Гергана Георгиева коментира:
Много ми харесва тази баклава, но точенето на корите си е много трудоемка работа. Дали ще стане с готови кори така да се надиплят?