Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Гергана Георгиева
»
Моите коментари
»
Страница 31
Гергана Георгиева
Гуру
Моята стена
Рецепти
397
Снимки
880
Статии
Съвети
Коментари
892
Форумни теми
8
Постове във форума
527
За мен
Изпрати съобщение
точки
29390
Моите коментари
Гергана Георгиева
коментира:
Пържоли с гъбен сос и праз лук
14.03.2016
Пържоли
Рецептата ви е много хубава! Да си призная аз я правя с кромид лук и също става вкусно.
Гергана Георгиева
коментира:
Ябълково руло с лек канелен крем
13.03.2016
Сладки рула
Разкошно руло! По този начин - с ябълки, не бях правила, но определено много ми хареса. А и с този крем сава невероятно вкусно. Браво!
Гергана Георгиева
коментира:
Коприва с ориз на фурна
13.03.2016
Ориз на фурна
Много харесвам и сервирам с кисело мляко
Гергана Георгиева
коментира:
Чорба от шарен боб
11.03.2016
Боб чорба
Много обичам боб със суха чушка и джоджен,получава се чуден вкус,особено ако чушките са домашни и леко лютички
Гергана Георгиева
коментира:
Бяло пилешко месо с лук и кисело мляко по индийски
11.03.2016
Пилешко месо
Като цяло рецептата много ми хареса,въпреки че не съм любител на прекалено много и силни подправки.Но с подправките може да направя компромис или пък ще слагам на вкус :)
Гергана Георгиева
коментира:
Пърленки с газирана вода на фурна
13.03.2016
Пърленки
Много ми харесват направени по –този начин,а също и с плънка от кашкавал и кренвирши :)
Гергана Георгиева
коментира:
Моята традиционна мусака
13.03.2016
Мусака
Любимата ми традиционна мусака! Правя я често точно по този начин и вкъщи всички я обичат.
Гергана Георгиева
коментира:
Панакота с шоколад
13.03.2016
Панакота
Харесвам този тип десерти, леки, приятни и освен това лесни за приготвяне.
Гергана Георгиева
коментира:
Свински пържоли с подправки и мляко
30.05.2022
Пържоли
Забравих да допълня,че докъто се пече го покривам с фолио и 10 минути преди да го извадя го махам,за да се позачерви месото
Гергана Георгиева
коментира:
Свински пържоли с подправки и мляко
30.05.2022
Пържоли
И аз го правяя така,само че след като запържа месото,подреждам го в тавата,заливам го с готовият сос и пека още един час.Стават много крехки и сочни
Гергана Георгиева
коментира:
Раирани кренвирши
12.03.2016
Кренвирши
Да,така е освен вкесно трябва да е и естетично
Гергана Георгиева
коментира:
Печено пиле в плик
27.02.2016
Печено пиле
Радвам се че ви харесва и аз го обичам така
Гергана Георгиева
коментира:
Зелена пролетна салата с репички и бял оцет
11.03.2016
Зеленчукова салата
Много свежа,витаминозна,вкусна,лесна,направо чудесна :)
Гергана Георгиева
коментира:
Сочни гъби с кашкавал
12.03.2016
Пълнени гъби
Ммм...усещам аромата им! Чудно вкусни и лесни за приготвяне
Гергана Георгиева
коментира:
Купички от салам с плънка
12.03.2016
Бирени мезета
Много са вкусни така саламчетата а пък се правят и лесно. Хубавото е че може да се имровизира с различни видове плънка.
Гергана Георгиева
коментира:
Вкусна пита с кашкавал
21.11.2021
Питки
Красива и вкусна питка! И аз правя подобна, но с прясно мляко.
Гергана Георгиева
коментира:
Раирани кренвирши
12.03.2016
Кренвирши
Много са ефектни! И аз ги запичам така,но ги цепвам само от едната страна.Твоите са много по-интересни
Гергана Георгиева
коментира:
Накъдрени баклавички
11.03.2016
Баклава
Много ми харесва тази баклава, но точенето на корите си е много трудоемка работа. Дали ще стане с готови кори така да се надиплят?
|<
<
27
28
29
30
31
32
33
34
>
>|
Моите коментари