Гергана Георгиева

Гуру
Моята стенаРецепти401СтатииСъветиКоментари892Форумни теми8Постове във форума527За менИзпрати съобщениеточки30908
Гергана Георгиева коментира:
Благодаря за идеята, обичам баничка с кайма! :-)
Гергана Георгиева коментира:
Толкова са красиви! Ползвам същото тесто и правя питки със сирене, но тези са разкошни на вид. Искам да ги направя, но не знам дали ще успея така да ги завия. Все пак ще опитам :)
Гергана Георгиева коментира:
Обичаме сутляш и честичко правя. Аз лично го предпочитам по традиционния начин - с канела.
Гергана Георгиева коментира:
Много симпатични банички! :-) Не съм правила по-този начин и честно казано много ми харесаха на външен вид, предполагам и че са вкусни. Не знам дали ще мога така да ги навия, но ще се пробвам.
Гергана Георгиева коментира:
Харесва ми! Особено подходяща за предстоящите пости и за хора, които не обичат месо.
Гергана Георгиева коментира:
Тази салата винаги я правя след Великден,когато ми останат много боядисани яйца :-)
Гергана Георгиева коментира:
Никога не съм правила по този начин-със суров картов,правила съм нещо подобно със сварен и намачкан.Хареса ми рецептата,ще я пробвам и така
Гергана Георгиева коментира:
Класическият кекс–най–вкусният и най–сполучливият
Гергана Георгиева коментира:
Много обичам през лятото да слагам прясна зелена чубрица-променя много приятно вкуса на салатата
Гергана Георгиева коментира:
Страхотен десерт,с едно черно,горчиво кафенце много ще ми върви :-)
Гергана Георгиева коментира:
И аз обичам така да си ги хапвам,понякога слагам и колбасче :-)
Гергана Георгиева коментира:
Най-вкусното и бързо изяждано с апетит ястие :-)
Гергана Георгиева коментира:
Тази снимка най-вероятно е качена от администратора,тортата ми прилича на купена,много професионално изпълнение :-)
Гергана Георгиева коментира:
Да и ако нямаш в момента галета става и със само брашно,яйца,брашно
Гергана Георгиева коментира:
Рецептата много ми хареса,но 30 мин. като време за готвене на свински пържоли ми се струва малко.
Гергана Георгиева коментира:
Обичам ги също и със пресен зелен кромид лук
Гергана Георгиева коментира:
Каква красота!Да не ти се иска да я разрежеш!
Гергана Георгиева коментира:
Не съм добавяла бира при приготвянето на руло Стефани,следващият път може и да пробвам